MSI هم اومد وسط دو روز ديگه قسمت SINGLE VGA تموم ميشه يالا ديگع بچه ها
Printable View
MSI هم اومد وسط دو روز ديگه قسمت SINGLE VGA تموم ميشه يالا ديگع بچه ها
سلام
دوستان منو که یادتونه یه زمانی دوست بودیم :دی
خدمت رسیدم بگم ما هم قصد داریم شرکت کنیم قول نمیدم ولی سعیمون رو میکنیم. فقط شاید Heaven رو دیگه نرسیم ولی برای بقیش سعی میکنیم یه کاری کنیم.
آرمان من یه 250 داشتم روش با Bus 460 تست گرفته بودم ولی شاید محدود کنند به DDR3.
اینها هم میشینن مسابقات رو میندازن وسط امتحانات ولی هر جا که تونستیم ثبت میکنیم نتایجی رو.
:11():
بسیار عالی پژمان عزیز
من هم قسمت Heaven مشکل دارم با مانیتور قدیمی نمیشه تست رو پاس کرد مگر اینکه ال سی دی خونه رو بکشم بیارم باهاش تست بگیرم یکبار اینکار رو انجام دادم فایل امتیاز رو هم ذخیره کردم اما سایت HWBOT قبول نکرد و اررور داد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به امید اینکه کشورمون رو بتونیم سربلند بیرون بیاریم
دوستان . من واقعا درگیر کار هستم . طوری که وقت نمیکنم سایت رو چک کنم اگر جایی کاری از دستم بر بیاد حتما انجام میدم . هرجا به یک سابمیت لازم بود تا توی لیست بیایم به من آمار بدید .
الان یک نفر خواهشن توی مکس مم یک رکورد بزاره تا وارد لیست بشیم . ممنون .
مرسی نیما جان فعلاً مشکل سابمیت قسمت Heaven رو داریم من سعی میکنم طی این هفته یک نتیجه ثبت کنم که باید حدود 1300~1500 باشه
دوستان برای قسمت آخر میشه گفت به احتمال 90% دو تا نتیجه بالای 450 داریم
یکی با بورد DFI و یکی MSI.
نفر سوم باید بورد متفاوتی داشته باشه.
میتونید یه کاریش کنید؟
:rose:
سلام پژمان جان چطوری؟نقل قول:
لام
دوستان منو که یادتونه یه زمانی دوست بودیم :دی
خدمت رسیدم بگم ما هم قصد داریم شرکت کنیم قول نمیدم ولی سعیمون رو میکنیم. فقط شاید Heaven رو دیگه نرسیم ولی برای بقیش سعی میکنیم یه کاری کنیم.
آرمان من یه 250 داشتم روش با Bus 460 تست گرفته بودم ولی شاید محدود کنند به DDR3.
اینها هم میشینن مسابقات رو میندازن وسط امتحانات ولی هر جا که تونستیم ثبت میکنیم نتایجی رو.
آقا من فعلا برد DFI رو ندارم (سوخت) ایشالا تا هفته دیگه یک MA790X-UD3P میخرم روی این برد میشه تا Host Clock بالا 450 460MHZ حساب کرد.(آخر من نفهمیدم از Backup میشه استفاده کرد یا نه) خودت هم Crosshair II Formula هم MS 790XT-GD65 فکر کنم داری؟ (برای بالا 400MHZ)
اگر مسابقه رو به DDR3 محدود کنند Crosshair IV Formula موجود هست که بالا 400 میشه حساب کرد.890FX-UD7 هم خودم با Athlon II X3 445 تا 375MHZ رفتم.
از لحاظ پردازنده هم هم مشکلی نداریم به طور جدی چون Athlon II 245/250/635 S140 از این پردازنده به راحتی میشه تهیه کرد.اگر هم Hand Pick داری که با Host Clock بالا 450 مشکل نداشته باشه به جز 250 خودت که یک مقدار کار ساده تر میشه.
موفق باشید.
مرحله آخر من هم میتونم شرکت کنم به عنوان یک آماتور در AMD :دی
برد هم که Asus Crosshair IV Formula هست
اگر بعد از 10 روز دیگه چیز دیگه موند حتما من هم شرکت می کنم :دی
واقعا شرمنده دوستان هستم، وقت ندارم ،امتحانات به شدت فشار داره میاره
پژمان جان به جمع دوستان خوش اومدی :ایکس
گزارش مسابقات Country Cup تا مورخ امروز 20 دی ماه
مرحله اول مسابقات امروز به پایان رسید و کشورمون در این مرحله هیچ ثبت رکوردی نداشت
امیدواریم در مراحل بعد دوستان یاری بیشتری داشته باشند :give_rose:
مرحله دوم تست MaxxMem بر روی سوکت LGA1366 تا سه روز دیگر ادامه خواهد داشت
مرحله سوم تست 3D Mark 03 تا 26 دی ماه ادامه دارد و بر پایه گرافیکهای آنبورد قرار دارد
مرحله چهارم تست SuperPi32 بر پایه پلتفرم اینتل سوکت 775 و با شرط ضریب پردازنده 6x باشد تا 29 دی ماه برقرار است
مرحله پنجم تا 2 بهمن ماه ادامه دارد
و مرحله پایانی تا 5 بهمن خواهد بود
امیدوارم همه با همکاری همدیگر بقیه مراحل رو پیگیری و شرکت داشته باشیم :great: