پاسخ: HWBOT Country Cup - مسابقه کشور ها در HWBOT.org
نقل قول:
سلام
چرا همه در ضمینه cpu کار میکنن
تستهایی مثل 3dmark06 ,vantage خیلی جامع تره و همه قطعات pc رو شامل میشه
من چند 2 روزه میخام یه تست خوب تو vantage بگیرم اما نمیشد
چون همه فنهام استوک هستش کیسم هم خیلی کلنگه خلاصه دما خیلی بالا بود
دیشب 2 نصف شب با خانه بچه ها رفتیم پشت بوم (منظورم کامپیوترمه) تا از خنکی هوا استفاده کنم
چند تست گرفتم و بعد از 1.5 ساعت با خوشحالی اومدم پایین
رفتم تو سایت HWBOT.org دپرس شدم:1. (28): خداییش خیلی شاخ هستن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام
عزیز شما قید 10 تای اول HWbot رو باید بزنی چون اون جا کل کل قطعه های خوب هست الا اون ها تلاش برای بهترین بودن رو ندارن تلاش برای بهترین ها رو داشتن دارن :دی
بعدش هم خنک کردن با AIR توی Hwbot دقیقا مثل تف سر بالا هست :دی چون همه کار اکستریم کولینگ هستند خیلی از ریزالت ها رو هم توی اونجا ثبت نمی کنند چون رکورد جهانیش دست خودش و وقتی رکوردشو زدند میاد ثبت میکنه چند تا نمونه می زارم فقط حتمی اب قند رو بخور بعدش
من به این موضوع عادت کردم شما هم امید وارم عادت کنید
اما خوبی این پست چیه
شما میاید با هر تلاشی هست سیستم رو خنک می کنید و نهایتا 10 پوینت می گیرید لذتی که شما می برید ارزش به هر چیزی داره حتی WR
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
نقل قول:
با سلام
عزیز شما قید 10 تای اول HWbot رو باید بزنی چون اون جا کل کل قطعه های خوب هست الا اون ها تلاش برای بهترین بودن رو ندارن تلاش برای بهترین ها رو داشتن دارن :دی
بعدش هم خنک کردن با AIR توی Hwbot دقیقا مثل تف سر بالا هست :دی چون همه کار اکستریم کولینگ هستند خیلی از ریزالت ها رو هم توی اونجا ثبت نمی کنند چون رکورد جهانیش دست خودش و وقتی رکوردشو زدند میاد ثبت میکنه چند تا نمونه می زارم فقط حتمی اب قند رو بخور بعدش
من به این موضوع عادت کردم شما هم امید وارم عادت کنید
اما خوبی این پست چیه
شما میاید با هر تلاشی هست سیستم رو خنک می کنید و نهایتا 10 پوینت می گیرید لذتی که شما می برید ارزش به هر چیزی داره حتی WR
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
معین جان فکر میکنم این رکورد مربوط به اندرو یانگ میشه درسته . ولی این بابا نفر اول اورکلاکر های دنیاست نمیشه باهاش شوخی کرد ماها باید رکورد هامون رو نهایت توی لول 15 به پایین بزنیم مگر اینکه دسترسی به قطعات خوبی داشته باشیم تازه بازم اگر بتونیم . البته خودما میگم شما اساتید که جای خود دارین .
نقل قول:
معین جان فکر میکنم این رکورد مربوط به اندرو یانگ میشه درسته . ولی این بابا نفر اول اورکلاکر های دنیاست نمیشه باهاش شوخی کرد ماها باید رکورد هامون رو نهایت توی لول 15 به پایین بزنیم مگر اینکه دسترسی به قطعات خوبی داشته باشیم تازه بازم اگر بتونیم . البته خودما میگم شما اساتید که جای خود دارین .
سلام
قرار به نشستن و حسرت خوردن باشه هیچ وقت به جایی نمیشه رسید . مشکل یانگ و گینگ پین و فک و فامیلشون نیستن , مهم تلاش به هدف رسیدنه :)
نقل قول:
با سلام
حتی زدن رکورد اون ها هم آسون هست شما دقت بکنید چرا برای ما امکانات نمی گزارند !
ایرانی با پشت کاری که داره همیشه و همیشه می تونه در هر موردی بهترین باشه نمونه در همین مسابقه با این که ما قطعات HAND PICK نداریم و با اینکه حتی دوستان ایرانی خودمون هم کمک نکردن الان در رنکینگ در رتبه چهارم ایستادیم
بعدش هم عزیز تا وقتی که ما مشکل رو با خودمون حل نکنیم هیچ چیزی درست نمی شه وقتی طرف قطعه رو داره و تواناییش رو هم داره و می تونه بزنه اسم سایت خودش هم بالا میاد و نمی اید رکورد بزنه برای اسم کشورش(ایران) نباید انتظار داشت که شرکتی از اون سر دنیا بیاد ساپورت کنه اگه در ایران رقابت از نوع سالم باشه و نه فقط خراب کردن همه چیز سازنده میشه
با تشکر SSA MEMBER
با سلام
اولا عرض کنم که بنده بدون هیچ گونه خصومتی با کسی این پست رو میدم.
معین جان بهتره شما که از وضعیت دقیق بنده یا افراد سایت ما اطلاعی ندارید به این تندی اظهار نظر نکنید
مرحله Super PI 32 من به یکی از دوستان خودتون هم عرض کردم چه مشکلی دارم و مطمئنا شما هم اگر مشکل من رو داشتی همین نتیجه رو ثبت می کردین.
مرحله vantage بنده با فن روی فرکانس 3.85 موفق به پاس کردن تست شدم با بهترین کارتم. وقتی امتیاز 15000 هم نمیشه چرا باید ثبت کنم در حالی که امتیازات دیگر تیم ها بالای 20000 بود کلا؟
در مرحله wprime صادقانه بگم پردازنده تک هسته ای نداشتم. چه کاری میتونستم بکنم؟
این مرحله رو هستم. انشاالله به زودی نتیجه ثبت می کنم زیر نیتروژن. منتظر نتایج دوستان هم هستم.
مرحله بعدی هم که 01 هست. من نهایت نتیجه ای که دارم 90000 هست که اون رو هم چشم ثبت می کنم.
معین جان مطمئن باشین نام ایران برای من هم حداقل به اندازه شما مهم هست ولی خوب شرایط طوری پیش اومد که نشد.
با تشکر از همه دوستانی که تا به اینجا زحمت کشیدن
:11():
نقل قول:
با سلام
معین جان بهتره شما که از وضعیت دقیق بنده یا افراد سایت ما اطلاعی ندارید به این تندی اظهار نظر نکنید
مرحله Super PI 32 من به یکی از دوستان خودتون هم عرض کردم چه مشکلی دارم و مطمئنا شما هم اگر مشکل من رو داشتی همین نتیجه رو ثبت می کردین.
مرحله vantage بنده با فن روی فرکانس 3.85 موفق به پاس کردن تست شدم با بهترین کارتم. وقتی امتیاز 15000 هم نمیشه چرا باید ثبت کنم در حالی که امتیازات دیگر تیم ها بالای 20000 بود کلا؟
این مرحله رو هستم. انشاالله به زودی نتیجه ثبت می کنم زیر نیتروژن. منتظر نتایج دوستان هم هستم.
مرحله بعدی هم که 01 هست. من نهایت نتیجه ای که دارم 90000 هست که اون رو هم چشم ثبت می کنم.
معین جان مطمئن باشین نام ایران برای من هم حداقل به اندازه شما مهم هست ولی خوب شرایط طوری پیش اومد که نشد.
سلام.....
آقا پژمان......منظور از دوست بنده بودم دیگه؟!
شما به بنده عرض کردی با شخصی که ازش LN2 تهیه میکردین حرفتون شده و دیگه نمیتونید LN2 تهیه کنید....
2 روز بعد که من با جناب Olesius صحبت کردم ایشون به بنده عرض کردند که پژمان کانتینر نداشته برای تست زدند....... تا اینجا که هیچ.....
همون روز شما که به بنده گفتید Ln2 نداریم روز بعد دوباره Olesius اومد و اون رکورد به قول خودتون اول DDR2 ایران با Cas Latanyc 5.0 که 1500MHZ بود رو زد روی LN2 ............
ما آخر نفهمیدیم حرف چه کسی رو باور کنیم!؟! :1. (27):
:Love-ssa~! (1):
نقل قول:
با سلام
با سلام
من هم هیچ کینه ای یا هیچ مشکلی با کسی ندارم عزیز فقط مشکلم توی اینه که می بینم حیفه که نتونیم هیچ کاری بکنیم مشکل رو من نمی دونم چی بوده اما اگه درست بگم توی ایران اولین تیمی که discussed کردید
ما به خاطر اینکه می دونستیم احتمال داره در بعضی از مراحل نتونیم ثبت رکوردی بکنیم خواستیم شرکت نکنیم اما وقتی شرایط بررسی شد دیدیم با کمک هم وطنمون می تونیم حداقل اسم کشور رو بالا ببریم
ما فقط در اون استیج کافی بود یک رکورد با AIR می زدیم تا حداقل یک پوینت رو می گرفتیم من متاسفانه تهران بودم برای اماده سازی الکامپ و سیستم AMD در دست رس من نبود متاسفانه و الا حداقل یک پوینت هم جای امید بود
مهم اینه که نوش دارو به موقع برسه والا بعدش .........
ضمن اینکه چند تا بلاک اصلا جای این موضوع رو نداره که دوستی ها زیر سوال بره فقط مهم اینه ایران
با تشکر
حرف هر دوی ما درست آرمان جان
بنده کانتینر نداشتم علی جان داشتن که حالا چرا اینطور شد هم مربوط به خودمونه.
همون روز بنده به نیما جان عرض کردم در جریان بودند از اول.
نقل قول:
با سلام
من هم هیچ کینه ای یا هیچ مشکلی با کسی ندارم عزیز فقط مشکلم توی اینه که می بینم حیفه که نتونیم هیچ کاری بکنیم مشکل رو من نمی دونم چی بوده اما اگه درست بگم توی ایران اولین تیمی که discussed کردید
ما به خاطر اینکه می دونستیم احتمال داره در بعضی از مراحل نتونیم ثبت رکوردی بکنیم خواستیم شرکت نکنیم اما وقتی شرایط بررسی شد دیدیم با کمک هم وطنمون می تونیم حداقل اسم کشور رو بالا ببریم
ما فقط در اون استیج کافی بود یک رکورد با AIR می زدیم تا حداقل یک پوینت رو می گرفتیم من متاسفانه تهران بودم برای اماده سازی الکامپ و سیستم AMD در دست رس من نبود متاسفانه و الا حداقل یک پوینت هم جای امید بود
مهم اینه که نوش دارو به موقع برسه والا بعدش .........
ضمن اینکه چند تا بلاک اصلا جای این موضوع رو نداره که دوستی ها زیر سوال بره فقط مهم اینه ایران
با تشکر
ممنونم معین جان. دو مرحله مونده هنوز انشاالله بهتر کار میکنیم از این به بعد رو.
تو 01 که شما دیگه استادین ما ثبت نکنیم هم میشه :yes:
سلام
به دوستان خودمون در تیم عرض می کنم که لطفا در اینجا بحث نکنید.
کار تیم های دیگه و اعضاشون به ما ارتباطی نداره دوستان عزیز.
از قدیم گفتن : به عمل کار برآید , به سخندانی نیست .
بعداز پست من هم کسی در این مورد ( بحث و جنگ و جدل با دیگران ) پست نزنه که بدون تردید پاک میشه /.
والسلام