Dark Devil (13-02-09), Majid OC (15-02-09), Shahryar (14-11-09)
آری
خیر
HWBOT Crew
بله آقا امید عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غیر از پیدا نشدن رم خوب من یه مشکل دیگه (شاید جدی تر!) هم دارم... ساکن تهران یا شهر بزرگی نیستم...!!!
اگر تهران بودم خودم می رفتم مغازه به مغازه می گشتم... ولی این زحمت رو نمی تونم به دوستانم در تهران بدم...
در خود ارومیه هم نهایت چیزی که پیدا می شه پاتریوت و سوپر تلنت هست...!!
بهر حال...
رمهای A.DATA که رسیدن دستم! یکی از ماژولها معیوب بودن!! (از شانس خوب بنده!!) و تک کاناله هم تست کردم D9GMH نبودن! در حالی که احتمال اینها خیلی زیاد بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه مقایسه جالب با ولتاژ برابر 2.5v (البته واسه کروشیال 2.45v بود)... حسرت این کروشیال ها رو می خورم که از دست دادم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کروشیال تریسر 1066 در فرکانس 1300 با تایمینگ 5.5.5.18
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=487700
A.DATA اکستریم ادیشن 1066 در فرکانس 1250 با تایمینگ 5.8.8.24
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=506636
فرصت شه عکس های کار با یخ خشک رو هم می ذارم...!!
هرچند نتیجه ای حاصل نشد ولی عالمی داره کار کردن با دمای زیر صفر...!!
با سپاس...
Dark Devil (13-02-09), Majid OC (15-02-09), Shahryar (14-11-09)
سوپرتلنت هم چیپ میکرون هست علی جان من قبلا برای حسین گرفته بودم
اگر بتونی اصلیش رو گیر بیاری عالی میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Olesius (13-02-09)
HWBOT Crew
ممنون امیر جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینکش آبی بود یا نقره ای...؟؟
راستی واقعا متاسف شدم از اتفاقی که برای هاردت افتاد...
اگه پست نزدم واسه این که کمکی از دستم ساخته نبود! همون راهی که وحید جان گفتن رو امتحان کن... بده ریکاوری... ایشالا... که درست می شه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
Reserved !!!
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
به زمان تایپه ، زمان مسابقه تموم شده .
خبر های خوبی در راه است ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
شهریار حان تبریک می گم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به زمان GMT الان 7 ساعت و 20 دقیقه به پایان مسابقه باقی مونده.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Dark Devil (15-02-09), Olesius (15-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
HWBOT Crew
هنوزم می شه نتیجه Submit کرد...!! پس احتمالا مسابقه هنوز ادامه داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (16-02-09)
سرور سایت گیگابایت توی تایوانه و احتمالا ساعت و تاریخ سایت با ساعت و تاریخ سرور ست شده. وقتی مسابقه بین المللی باشه و چیزی درباره ساعت محلی ذکر نشه قاعدتا باید از ساعت و تاریخ بین المللی استفاده شده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://whois.domaintools.com/gigabyte.com.tw
جالب اینه که طبق آمار سایت Domaintools ؛ 2.8 بازدید کنندگان از سایت گیگابایت از تهران بوده اند و تهران رتبه اول بازدید کنندگان از سایت گیگابایت در دنیا رو داره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks