|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام
Ram Kingston 667 MHz
Overclock = 1050MHz
Valid
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شرکتت کنندگان محترم در مسابقه و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک عید سعید فطر خدمت همگی کاربران شهرسخت افزار به اطلاع می رسانم که :
پس از بررسی های جدید عمل آمده و اتکا به بند دوم قوانین بخش اورکلاک حافظه در این مسابقه :
فقط رکوردهای ثبت شده ( به غیر از اولین رکورد ) توسط کاربر BaRaN به دلیل عدم همخوانی نام کاربری در انجمن با نام ثیت شده در Validation مربوطه ، فاقد اعتبار است .– نتایج بدست آمده می بایست با استفاده از نرم افزار CPU-Z ( نسخه های 1.51 یا 1.52 ) در سایت سازنده برنامه به این آدرس ، با نام کاربری مورد نظر برای شرکت در مسابقه برسند .
در صورت ثبت رکوردهای جدید توسط کاربر نام برده ، پس از بررسی در اسرع وقت رکوردهای جدید این کاربر در رنکینگ صفحه اول جایگزین خواهد شد .
بنده شخصا از طرف تیم مدیریت شهرسخت افزار از کاربران محترم به خاطر عدم دقت کافی در کنترل رکورد های ثبت شده ، عذر خواهی می کنم .
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سید مهدی موسوی به نمایندگی تیم مدیریت شهرسخت افزار / .
.
.
....
......
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوان در جهت تذکر
من برای این کار دلیل داشتم اما چون مسابقه هست باید تابع قوانین بود این هم یک رکورد داغ تازه از تنور در اومده :دی از این به بعد سراغ رم های دوست داشتنی خودم میرم:ایکس
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 20-09-09 انجام شده است
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام : البته رکورد های من یکم مسخره است ! این ولید رم 667 کینگستون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولید رم 800 پتریوت هم متاسفانه بدلیل قدیمی بودن نسخه سی پی یو زد قبول نکرد ولی براحتی تا باس 1150 رسیده ...
هنوز وقت نکردم ولی انشا ا... با سیستم جدیدی که خریدم حتما می ترکونمش در اولین حرکت سی پی یو
رو به فرکانس 4.0 رسوندم و تست سوپرپای 13.532 ثانیه ثبت شده
CPU:ٍE7400 2.8
HWBOT SSA Member
ایول داداش نوید عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوید جان حتما مشکلی داشتی از خودم بپرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من در خدمت شما هستم داداش.
دیگر دوستان هم بییاد با هم رقابت کنیم با این رقابت هاست که اتفاق های بزرگ میفته.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks