سلام خسته نباشید.ویندوز 10 رو زدم بازی رو هم نصب کردم حالا این ارور رو میده.یک راهی بگین دیگه این ارور رو برطرف کنم.
Capture1234.JPG
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید.ویندوز 10 رو زدم بازی رو هم نصب کردم حالا این ارور رو میده.یک راهی بگین دیگه این ارور رو برطرف کنم.
Capture1234.JPG
درایورهای سیستم را با DRIVER PACK نصب کردید ؟ اگر آره باید مجدد ویندوز رو نصب کنید و درایورها را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط css6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
css6 (13-06-21)
کاربر شهرسختافزار
والا نمیدونم ۱۵۰ هزار دادم ویندوز گرافیک درایور نصب کردن.الان از کدوم قسمت عکس بدم نگاه کنید ببینید درایورها درسته یا نه؟
درایورها را با درایور پک نصب میکنند و این باعث میشه یکسری مشکلات در اجرای بازی ها میشه . درایور پک مثل سرطانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط css6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه نصب شده یا بیلد ویندوز 10 هم چک کنید بگید .
پک زیر هم نصب کنید
Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (May 2021) Download | TechPowerUp
کاربر شهرسختافزار
فعلا پک بالا را نصب کنید. بعد دستگاه را ریستارت کنید . اگر نتیجه نداد بگید دوباره ببینم چه میشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط css6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فعلا پک بالا را نصب کنید. بعد دستگاه را ریستارت کنید . اگر نتیجه نداد بگید دوباره ببینم چه میشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط css6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
css6 (13-06-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks