وارد درایو f بشید
:f
بعد سیدی حاوی فایل بایوس رو ببگیذارید و دستور رو تایپ کنید
paya_amin (16-05-14)
|
|
جلوی A:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستورو تایپ کنم؟
F:AWDFLASHp4ct1203.BIN
بعد اینتر کنم
بعد ریستارت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (16-05-14)
F: زدم بعد سی دی بایوس گذاشتم dir زدم زد file not foundبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cd بایوس باید بوت ایبل شده باشه؟ یا همینوجوری فایل ریخته باشی میشه؟
cd بایوسو کی باید بذارم قبل از زدن f یا بعدش
paya_amin (16-05-14)
اره رایتش کردم ولی مثل فایل های دیگه معمولی با nero رایت کردم ته سی دی بازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید dir میزنم باید 98 توی سی دی رام باشه نه بایوس
|
|
خیر درایو cd-rom رو اشتباه میزنید . تو شاتی که دادید . درایو d و e برای سیدی رام شناخته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط paya_amin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (16-05-14)
این اومد چیکارش کنم؟
ScreenHunter_04 May. 17 00.09.jpg
- - - Updated - - -
اره D درایوش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (17-05-14)
تو بایوس باید گزینه write protect بایوس رو دیسیبل کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
paya_amin (16-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks