مگه فقط با یه بازی میسنجی اوستا حسام؟
اون لینک بازی ، مثال بود . 5 ، 6 تا بازی رو در نظر بگیر و میانگین بگیری ، میشه اون چیزی که من گفتم ینی کارت مرجع 290 نسبت به Asus 780 کمتر از 5 درصد ضعیف تر میشه (نه قویتر) که با Asus 290 (منظورم کارت غیر مرجع) حساب کنی حداقل قدرتشون با هم برابر میشن
اما چرا منتل رو حساب نمیکنی؟ هیش وقت ندیدم که منتل رو حساب کنی
میدونی که با اونکه منتل تو حالت آزمایشی شم هست (ینی احتمال باگ هم ازش میره) ، اغلب بازی های جدید ، ازش ساپورت میکنن چه برسه وقتی که نسخه ی نهایی اش بیاد (منظورم ساپورت بازی ها بود). اصلا مهمترین تغییر تو نسل جدید R AMD ، همین تغییر انقلابی منتل و بهبود معماری GCN بود (و به نظر من معماری GCN رو تو سری 7XXX زد که یه روزی به منتل برسه که کارتای گرافیکشم کنار cpu ها ، عمل پردازش و حساب های منطقی cpu رو بصورت مستقیم انجام بدن که به نفع هم گرافیک و هم کسی که cpu ضعیف داره بشه) وگرنه اگه قراره منتل رو حساب نکنی ، خوب سری 7xxx AMD رو سفارش بده که از 60 تا 100 تومن ارزونتر هست نسبت به این نسل جدید
آره دما 290X رو هم که قبلا گفتم ، نسبت به 780 خیلی زیاده (البته از دمای 290 خبر ندارم) . هر چند بازم AMD ادعا میکنه که تو این دما هم گرافیک رو جوری طراحی کردن که پایدار باشه اما بازم برا قطعات دیگه ضرر داره
مقایسه ی 290 و 290X ای که گفتم ، از لحاظ قدرت بود وگرنه تو همون پست اول گفتم که 290X از لحاظ دما مشکل داره

بابا منظورم از اون ریزولیشن ، این بود که دو تا گرافیک از Nvidia و AMD ، فقط تو اون ریزولیشن هه که عادلانه تست کردن مثلا تو بضی از کارتا (مثلا 290 در مقابل 780) ، ریزولیشن پایینی که از 290 تست کردن 900*1600 بود اما در حد همین ریزولیشن ، تو 780 ، 1050*1680 بود که مقایسه ی این دو با هم ناعادلانه هست و تنها ریزولیشنی که دقیق مثل هم ان ریزولیشن 1600*2560 هه (هر چند کارت های AMD با معماری GCN و حتی بدون منتل و تحت دایرکت ایکس ، هر چی ریزولیشن بالاتره میره و نیاز به قدرت cpu بیشتری میخاد ، قدرتش بخاطر همونی که گفتم اغلب اوقات بیشتر میشه چه برسه وقتی منتل رو باهاش حساب کنی) وگرنه آره، تو ایران حداکثر فول اچ دی کار میکنن