ممنون بابت پاسختون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط poorya_user برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث اسم نیست ، شما گفتید نتایج این ها مشکوک هست حالا طی هر جریانی که من دقیق در اون نیستم ، اون مدیر HWBOT به ما گفتند که آقا اثبات کنید که Share نیست ==> شما گزارش دادید غیر مستقیم ! و مدیران HWBOT پارتی بازی یا ... نکردند بلکه صرفاً موردی که شما گزارش کردید را خواستند رفع ابهام کنند و وظیفه خودشون را انجام دادند .
پوریا جان اینکه به شما بیایند بگند نتیجه شما فلان هست در جواب بگید نتیجه بقیه تیم های ایرانی هم این شکلیه ، مشابه دبستان هست که به شما معلم بگه چون صحبت می کنید 1 نمره ازتون کم می کنم سر کلاس ؛ شما در جواب بگید آقا اجازه ! من صحبت نمی کنم ولی اگه این صحبت کردنه ! دوستام را ببینید ! اونام دارند صحبت میکننا !!! از اونام کم کنید خب ! این حرکت انصافاً درسته ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید در جهتی حرکت کنیم که آینده بهتری داشته باشیم نه به صرف ظاهر سازی بلکه از باطن هم بخوایم ؛ این را خطاب به خودم هم عرض میکنم ...
اما اصل موضوع یعنی شک شما که عرض کردم برخلاف باور عمومی ما به هیچ عنوان ناراحت نشدیم و حق طبیعی شماست که شک کنید ! اصلاً یکی از دلایل پیشرفت بشری از نظر فکری و علمی قطعاً همین شک کردن هست .
در این رابطه شما تاپیک بالا را دیدید و با عکس ها و صحبت هاش ؟ بی تعارف ، شکتون برطرف شد پوریا جان ؟ اگه نشده تا مدرک های بیشتری خدمت شما ارائه کنیم تا صحت اینکه مادربرد ها 3 تا و حتی کارت گرافیک ها متفاوت هست و ... رفع ابهام بشه .
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks