درود بر جناب بارانی عزیز و تیم شهر سخت افزار.
ابتدا به ساکن ، هر گونه ریپورت رو از جانب خودم و تیم لیون رد می کنم. اعضا لیون اجازه ندارند سابمیت های ایرانی ها رو ریپورت کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحثی به وجود آمده بود در رابطه با 2 قطعه از قطعات بچه های لیون کامپیوتر. یکی از مدیران محترم HWbot ، به سابمیت های ما مشکوک بودند که موضوع حل و فصل شد. در پیغام هایی که بین ما رد و بدل شد، بنده مثال هایی رو برای ایشون آوردم ، که حتی 2 مورد دیگه از تیم دیگری هم در مثال های بنده بود و تنها به این موارد اشاره کوچکی کردم که اگر سابمیت های ما مورد شک قرار گرفته ، تنها ما نیستیم و موارد مشابهی هم هستند (نه اینکه کسی رو متحم کنیم) مسلماً نه ما و نه شما sharing نداشتیم. حتی به موارد خارجی ها هم اشاره شده بود.
بنده بعد از رد و بدل شدن این پیغام ها ، از مدیر محترم درخواست کردم اجازه دهند بنده پیغام ها رو در لیون به صورت پابلیک در بیارم ، که ایشون موافق نبودند تا متن پیغام پابلیک بشه (اگر هم موافقت می کردند بنده حتماً چون اشاره ای کرده بودم با دوستانی که نامشون آورده شده بود هماهنگی می کردم) به همین شکل شما هم می تونستید با بنده در پیغام خصوصی در ارتباط باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا جالبه که ایشون نام فردی رو که به ما مشکوک بودند رو نیاوردند ولی مثل اینکه شما پارتی بازی کردید و اسم ما رو بهتون گفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما به هیچ عنوان ریپرتی ندادیم و این موارد رو فقط به عنوان نمونه هایی بیان کردیم. ثبت با فاصله زمانی 20 دقیق ، یک مادربرد یکسان ، کارت گرافیک یکسان و عدم سابمیت SuperPi و Pifast در فرکانس نزدیک به فرکانس ولید از طرف معین عزیز می تونست عواملی باشه که فقط شخص بنده رو به این سابمیت کمی مشکوک کنه (نه اینکه sharing وجود داشته ، تنها به واسته دارا بودن پتانسیل) و فقط اون رو بین خودم و مدیر امین Hwbot تنها به عنوان نمونه ای چندین سابمیتی که می شد بهش تنها اشاره کرد ، اشاره کنم. (با حفظ احترام خدمت معین عزیز)
بازهم اشاره می کنم به هیچ عنوان قصد تخریب فرد یا افرادی رو نداشتیم.
I hope there is no harsh feeling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آرزوی موفقیت روز افزون.

Bookmarks