سلامخب اینم از عکس های اور اون 8500اولی عکس خود کارت قبل از ولت مود با فن مذکور روشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دومی عکس مدار رگلاتور کارتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته این ولت مده کار زیاد سخت و خاصی نیست منم اولین کارم بود لذا زیاد تمیز درنیومد فقط یه توضیح مختصر اینکه اون چیپی که می بینید برای کنترل ولتاژی هست که مدار رگلاتور تبدیل میکنه یه پایه داره به نام فید بک که برای تنظیم مقدار ولتاژه که تو عکس سومی از سمت چپه اینو باید از توی راهنمای چیپ پیدا کنین بعد اون سیم رو اونجا لحیم میکنیم و میزنیم به یه مقاومت متغیر و به این وسیله مقاومت پایه فبدبک رو کم میکنیم تا ولتاژ بره بالا همینخب اینم تنها عکسی که از اور اون کارت دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید امروز یه خرده رو کارت خودم کار کردم بالاترین فرکانس هسته ای که که میتونه تست ونتیج پاس کنه 975 هست و برای حافظه هم 4800 که البته به زحمت و با یه سری ارتفیک تست رو رد کرد و امتیاز 13359 رو ثبت کرد البته دور فن رو تا ته زیاد کردم نامرد این دایرکت سی یو تو ولتاژ 1.125 نمیزاره دما تو لود به 55 برسه البته با حداکثر دور فن اینم عکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب نظرتون چیه؟

Bookmarks