واقعا ممنون از این صحبت اما بهتر هست عزیز هر کسی رو به خودش نسبت بدی و هر حرف رو صداقت بگید چون این حرف ها وقتی که جای دیگه ای زده میشه قضیه اون متفاوت میشه
خود من به شخصه از تمامی قطعاتی که در اختیار تیم هست خبر دارم و نیازی هم نیست که بازگو بشه اما اینطوری هم که شما ذکر می کنید نیست مطمعنا بسیاری از قطعاتی که افراد با اون تست می زنند با هزینه شخصی خریداری میشه و بچه های تیم هم هزینه می کنند
اما اگر میشه اسم اون فرد رو به من در پیغام خصوصی ذکر کنید چون اینطور صحبت ها جنبه های که ایجاد میکنه خیلی شاید خوب نباشه.
New Season
سلام دوستان
يکي از اعضاي جديد مجموعه هستم که با دوست عزيزم جگوار(محمد علي عزيز) OC رو شروع کردم.
دو هفته قبل با هم نشستم تست گرفتيم که البته پوينت زيادي به تيم اضافه نشد. اما خوب تازه کارم ديگه بيشتر از اين نميشه توقع داشت.
اين هم لينک تست هاي ثبت شده:
http://www.hwbot.org/submission/2264351_
http://www.hwbot.org/submission/2264344_
http://www.hwbot.org/submission/2264343_
http://www.hwbot.org/submission/2264341_
-------------
http://www.hwbot.org/user/kareshkal/
قرار شده با 4850 محمد علي بشينيم تست هاي ديگه براي 3D هم بگيريم اما مگه وقت ميزاره! هنوز نيومده داره در ميره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (داره ميره مسافرت)
فکر میکنم 3 ماه میشه که این تاپیک خوابیده از این به بعد میخوام کلا بچه ها بالا نگر دارنش !
یک سری تست انجام دادم که گفتم ریپورتشو بزارم که همچین تیم گرم بشه
تست ها همینطوری بود و هیچ گونه Tweak انجام نشده بود ویندوز کاملا خام بود ایشالا تو تست های بعدی روی پرفورمنس کار میکنیم .
3DMark05 | 59045 marks with GeForce GTX 680 at 1200/1760MHz
2nd Place برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ولید
3DMark06 | 46720 marks with GeForce GTX 680 at 1200/1760MHz
لینک ولید
SuperPi | 5sec 422ms with Core i5 3570K at 6700MHz
1st place برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ولید
PIFAST | 10.78 sec with Core i5 3570K at 6700MHz
1st place برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ولید
CPU Frequency | 6710 mhz with Core i5 3570K
لینک ولید
چند عکس از محیط تست
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
نیما جان عزیز دلم قبلنا یه خبری می دادی که می خوای منفجر کنی ما حساب کار خدومون رو می کردیم. الان بیفتم سکته بزنم خوبه! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کمال احترام این Rec carpet قلبمون رو جلوی پای شما پهن کردم تا قدم رنجه فرمایید...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان همیشه تکی و همیشه یدونه ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما از بهترین اورکلاکر ایران نمیشه کمتر از این رو توقع داشت
داداش دستمریزاد خسته نباشی
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
داش نیما یا تکون نمی خوری یا وقتی تکون می خوری دنیا رو هم تکون میدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول داداش گل کاشتی ادامه بده تا ما هم بیایم کمکت خیلی حال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
دوستان خسته نباشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امروز یه سری زدم به سایت دیدم بچه ها کولاک کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با دوستان آشنا نیستم ولی نیما جان خسته نباشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
متاسفانه از اون اتفاقات نادر بازهم رخ داده!
یکی از کاربران خاطی و بن شده سایت هات اورکلاک که در گذشته اقدام به ارسال نتایج Fake در تیم هات کرده بوده، این بار به عنوان عضوی از شهر سخت افزار اقدام به این کار کرده
در این مورد با مدیران Hwbot صحبت کردم و امیدوارم مشکلی برای دو طرف پیش نیاد
پیشنهادی که دارم، مثل تیم هات، عضویت تیم شهر سخت افزار هم بسته بشه و منوط به دریافت پسورد از جانب کاپیتان ها بشه!
با تشکر...
کاملا با علی آقا موافقم و به نظرم تیم شهر سخت افزار هم باید عضویت کاربران جدید رو منوط به دریافت پسورد از جانب کاپیتان های تیم بکنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به مسائلی که این چند روزه از کاربری به نام وحید در سایت هات دیدم ، به نظرم اینکار هر چه زودتر انجام بشه ، بهتره ... البته این به عنوان یک پیشنهاد بود .
موفق و پیروز باشید .
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
سلام بر همگی
یکی از دوستان میتونه نحوه امتیاز دهی در سایت Hwbot رو به طور کامل توضیح بده ... راستی چرا برای برخی از نرم افزارهای بنچمارک امتیازی داده نمیشه حتی به نفر اول ...
------------------------------------------
از دوستان اورکلاکر خواهش میکنم تمامی کدها و سریالهای نرم افزارهای بنچمارک در سایت Hwbot رو در سایت قرار بدن ... ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط smrbh در تاریخ 14-07-12 انجام شده است
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
mehrdad_ab (15-07-12), Rezasam1 (14-07-12), Shahryar (15-07-12)
خوب برادر این طریقه امتیاز دهی به Benchmark ها و کلا طریقه محاسبه امتیاز های یک کاربر خیلی قضیه پیچیده و طلانی هست که یک لینک براتون میزارم مطالعه کنید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط smrbh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در رابطه با سریال ها :HTML Code:http://hwbot.org/article/hwboints
3DMark 03: RK8Y3-AL8TB-WM8M7-LC6EYموفق باشید.
3DMark 06: 3DM06-L5T3U-Q2JQ2-N2A2F-4JNUJ-C2CC7
3Dmark Vantage : 3DMVA-3RYZY-FBLTL-8VDDZ-4UWDL-88DBH-6Y4C9-FDFC7
3Dmark 05 : UMXB8-TPU68-8Z0R7-F712M
PCMark 05:PCM05-7SRBP-MJFUE-135PP-XKC8J-6S2JJ
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks