چقدر اینجا ساکته.
کسی خبر نداره که هات اور کلاک یه رکورد فوق العاده با سمپرون زده
http://hwbot.org/submission/2237178_
دوستان نظرتون چیه؟
کاربر شهرسختافزار
چقدر اینجا ساکته.
کسی خبر نداره که هات اور کلاک یه رکورد فوق العاده با سمپرون زده
http://hwbot.org/submission/2237178_
دوستان نظرتون چیه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بشون تبریک می گم خوشحال شدم که کشور ایران رو سربلند کردند
پ.ن :
اما فقط یک چیزی اگر این پست از طرف افراد ما توی سایت اونها زده شده بود تا حالا 1000 باره پاک شده بود :دی
با ارزوی موفقیت بیشتر برای شما و تیم هات اورکلاک.
New Season
کاربر شهرسختافزار
نه معین جان اینطور نیست من چند باری شیرین کاری های بچه های شهر سخت افزارو مثل همون رکورد 8 گیگاهرتزی تو هات زدم و اصلا پاک نکردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نیست انقدر بدبین باشین نسبت بهشون.
هر طور باشه اونا دارن با نصف و حتی کمتراز نصف امکانات اینجا فعالیت میکنن و پوینت میگیرن و باید برای کاراشون بیشتر ارزش قائل شد.
آخرین ویرایش توسط saeid pc در تاریخ 03-01-12 انجام شده است
Rezasam1 (03-01-12)
عضو VIP شهرسختافزار
والا عزیز اون موقع ما یادمون میاد که اینطور که می گی نبود به هر حال این مهم هست که تلاش هر کسی بی ارزش نیست و خوب ارزش اون واسه شخص اون و واسه تیمش رغم می خوره که در انتها موجب میشه کشور اون فرد هم بالا برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوالی برام پیش اومد منظور از نصف امکانات چی هست میشه بیشتر برای من توضیح بدید چون برام سوال شد؟
New Season
Curtis (03-01-12), Hessam_7800gtx (03-01-12), Rezasam1 (03-01-12), saeid pc (03-01-12)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم امکاناتو قطعاتی هست که در اختیار شما قرار میگیره.که به طورمثال شرکتهای زیادی قطعه در اختیارشهر سخت افزار میزارن.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks