با سلام
شهریار و من بعد از مدتی برای تفریح جمعه دور هم دیگه جمع شدیم تا یکم خاطرات قدیمی با هم تست زدن رو زنده کنیم
بعد از مدتی نسبتا طولانی شهریار عزیز فرصتی پیدا کردند و من رو هم با تلاش بسیاری زیاد بعد از 3 هفته گیر اوردند :دی (جریان داره)
تست زدن بر روی پلفورم 1156 پلتفورم فوق العاده دوست داشتنی و جالب با حالت های بسیار زیبا و غیر قابل پیشبینی هدف قرار داده شد
متاسفانه به دلیل نداشتن وقت برای ویندوز جدید مجبور به استفاده از ویندوز معمولی که روی اون 1000 تا برنامه مختلف نصب شده بود شدیم و به همین دلیل با افت پرفورمنس همراه بودیم
قطعات تست :
Gigabyte P55a-UD7
Intel Core i5 670 ES
Kingston HyperX 2000 CL8
Vga 5450
Power Supply Enermax 1250
KingP!N F1 Gemini Rocket Base
و یک عالمه وازلین
بعد از تقریبا مدت 10 دقیقه تفاوت های برد UD7 نسبت به برد UD6 معلوم شد و شرکت گیگا بایت موفق شده بود ایراد های برد UD6 رو در برد UD7 حل کند
شروع تست ساعت 6 عصر بود و پایان اون ساعت 9 شب بود سیستم به راحتی به نسبت اشنایی شهریار جان از پلفورم 1156 استیبل شد و پروفایل ها و حالت های سی پی یو دستشون اومد من هم فقط داشتم موضوع رو به فان بیشتر نزدیک می کردم
سی پی یو خیلی خوبی نبود به دلیل اینکه در دمای -145 متاسفانه Cold Bug داشت و خوب بحث که تخصصی شد و با مرور کردن نکته ها موفق شدیم CB و CBB سی پی یو رو به -168 درجه برسونیم البته نیتروژن خالص ما دمای -171 درجه داره و دمای بالا تر از اون رو نمی دونیم در مورد این سی پی یو
و خوب بعد از حل این موضوع تست های زیر زده شد و نتایج زیر به دست اومد
به راحتی دست رسی به فرکانس های بالاتر بود اما به دلیل مشکل در پرفورمنس به نسبت ویندوز تصمیم بر ان شد که سی پی یو رو فعلا زنده نگه داریم بعد دوباره تست رو روی این سی پی یو بزنیم و نتایج رو بهتر کنیم
در کل حدود 120 پوینت به تیم اضافه شد
کمی اطلاعات تصویری از روزی که بعد از مدت ها من و شهریار دوباره با هم تست زدیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به زودی منتظر تست های بیشتر در ایام نوروز باشید و منتظر تست های دوستانمون در همه جای ایران هستیم
پیشا پیش سال نو باستانی ایران رو تمامی دوستانم و ایرانیان تبریک می گم
موفق و پیروز باشید
معین صامتی
SSA MEMBER
Bookmarks