با سلام
با توجه به تعطیلی چند روزه و برنامه های که بود تست هایی زده شد که جای دوستان خالی بود
در این تست ها مادربورد فوق العاده قوی X58a-UD9 در راس برنامه ها بود و در صورتی که مقادیر برای اون درست در نظر گرفته بشه مادربوردی تا به امروز ساخته نشده که بتونه قدرت و کارایی اون رو داشته باشه !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست های زده شده با استفاده از POT F1ee بود و سی پی یو 980 استفاده شده Es بود و دارای دمای CBB = -130 و CB = -155 !!! که متاسفانه در بعضی از تست ها مشکل ایجاد می کرد
تست های زیادی اجرا شد از جمله می توان به 01 - 05 - 03 و 06 اشاره کرد
متاسفانه در روز اول از یک مانیتور استفاده شد که رزولوشن 1280*1024 رو ساپورت نمی کرد و تست 06 من عملا بلا باطل شد که در روز دوم با تغییر مانیتور و دوباره اجرا کردن تست نتیجه نزدیک به نتیجه روز اول به دست اومد مشکل دما در روز دوم به دلیل یک اشتباه کوچک غیر قابل چشم پوشی بود! و به همین دلیل هرگز به فرکانس روز اول نتونستم برسم!!
با تشکر از دوستانی که من رو در این 3 روز حمایت کردند و با تلاششون تمرکز من رو بالا بردند و باعث شدند که من بتونم موفق باشم از جمله امیر علی - ساسان - امیر - محسن - حسین عزیز
و ضمن اینکه از دوستان شهر های دیگه که خودشون زحمت کشیدند و تست زدند تیم الان در رده 43 جهانی قرار داره
Worldwide Rank: #43 of 1351
Total Points: 3,767.20 Worldrecord bonus points: 0.00 Global Points: 787.20 Hardware Points: 2,980.00
موفق و پیروز باشید
معین صامتی
SSA MEMBER
Bookmarks