برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من در حال بررسی هستم به زودی خبرشو بتون میدم
با تشکر
SSA MEMBER
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من در حال بررسی هستم به زودی خبرشو بتون میدم
با تشکر
SSA MEMBER
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 24-02-10 انجام شده است
New Season
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام موضوع بررسی شد متاسفانه ای دی ایشون با یک یوزری که قبلا داشتن و هیچ پوینتی در اون یوزر نداشتن دچار تداخل هست به خاطر همین موضوع هست که وقتی که وارد یوزر ایشون می شید پوینت هاشون رو صفر نشون میده : لینک
انشا ا.. فردا با مدیران HWbot صحبت خواهد شد و مشکلی که برای پروفایل دارند رو حل خواهیم کرد
یک بنده خدایی امروز 23 تا از ریزالت های تیم ما رو گزارش کرده که به همشون رسیدگی شد و هیچ کدوم از اسکور ها پاک نشده
هم اکنون وضعیت فعلی تیم با 2220 پوینت در رده 47 جهان قرار داره
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 24-02-10 انجام شده است
New Season
.D3VIL. (25-02-10), Hessam_7800gtx (24-02-10), PUMAOC (24-02-10), serpens13 (24-02-10), ViViD (25-02-10)
32 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 32 میهمان)
Bookmarks