ّبرنامه های JUST FOR FUN
یکم اطلاعات در این مورد
حاشو ببرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا جا داره از یک سری از دوستان تشکر فراوان کنم
اول از شهریار بارانی عزیز در جهت کمک هایی که کرد و خوب شاید من تهیه هزینه سی پی یو رو انجام دادم اما زحمت تهیه کردنش رو داشتند ANDREYung به این راحتی سی پی یو نمی ده به کسی شما بش PM بدید بتون محل هم نمی گزاره حتی یک سی پی یو رو بخواهید 100 برابر بخرید !!!
دوم از اقای عمرانی برای ساپورت های خودشون تا حد توانشون و اوردن سی پی یو از تایوان تا اینجا (والا زیاد مزاحم شدیم)
سوم از اقای حسینی در جهت اینکه به ما بها دادن و کارت های zotac در اختیار ما قرار دادن
چهارم از اقای شمیرانی مدیر عامل شرکت عقیق رایانه تک که کارت های HIS رو در اختیار ما گزاشتن
پنجم : از کامپیوتر مهر گستر به خاطر تهیه ی هر چیزی که ما بشون سفارش دادیم از جمله هارد های Ssd مادربورد و گرافیک ها با برند PHONIX
ششم : و از کولینگ سیس مخصوصا به خاطر تهیه رم های PERFECT STORM به زودی در تاپیک رم نتایجی قرار می گیره
هفتم : از نیما - امیر علی - ساسان - وحید - و ... چون اگر این افراد نبودند شاید من هرگز در این جایگاه نبودم
در پایان هم این رکورد ها تمامی مطعلق به شهر سخت افزار بوده و به زودی مقایسه ای بین کارت های ATI و NVIDIA قرار می گیره و نتایج اون در سایت های pcnetwork و lioncomputer قرار خواهد گرفت
با احترام معین صامتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks