.D3VIL. (06-07-09), Enemy (06-07-09), Extreme (05-07-09), Mahdi_Moosavi (06-07-09), Moein (06-07-09), Musketeer™ Pro (06-07-09), Olesius (05-07-09), vandelin (06-07-09), ViViD (05-07-09)
با ذوق و شوق فراوان امتیازها رو هر جوری بود به 1000 رسوندیم که خبرشو بدیم که آقا نیما پیش دستی کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تست هایی که با 8500GT SLi گرفیتم تقریبا 25 امتیاز به تیم اضافه شد تا تیم به 1000 پوینت برسه.
منتظر یه شیرینی هستیم کاپیتان! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (کاپیتان شدن این چیزا رو هم داره)
ضمن تبریک به همه دوستان پیش به سوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2000
AMD FANATIC
.D3VIL. (06-07-09), Enemy (06-07-09), Extreme (05-07-09), Mahdi_Moosavi (06-07-09), Moein (06-07-09), Musketeer™ Pro (06-07-09), Olesius (05-07-09), vandelin (06-07-09), ViViD (05-07-09)
آغا یکی به ما بگه چرا ما هرچی ثبت می کنیم بیشتر از 3 پوینت نمی ده قضیه چیه؟
توی جدید یا قدیم بودن قطعات بیشتر بحسه؟
یه این که نه توی اختلاف امتیاز ها فرقه؟
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
میشه بگین چی ثبت کردین؟
صفحه کاربری شما باز نمیشه
AMD FANATIC
بنده هم همین رو میگم پروفایل بنده مشکل داره اما تا هالا یه 2 تا مورد ثبت کردیم که منجرب به امتیاز شده
اما از توی آمار تیم هم میشه فهمید
اما این هم لینک
این مال برنامه cpu-z که چهار امتیاز دادن
این هم مال(3dmark01) گرافیک8400gsکه 1.6 امتیاز دادن
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (06-07-09), Don_Corleone (06-07-09), Moein (06-07-09), vandelin (06-07-09)
رکورد هاتون خوبه
با ثبت کردن رکورد ها تو سایت مشکل دارین ؟
اگه اینطوره پیشنهاد می کنم یه اکانت جدید باز کنین که مشکل نداشته باشه
AMD FANATIC
سلام دوستان من سخت افزار زیرو دارم می خوام به جمع شما بپیوندم
تا اسم PCnetwork بالا ببریم
امید وارم بتونم کمک کنم
من زیاد اورکلاک بلد نیستم
یکی برام بیشتر توضیح می ده
CPU و RAM به وسیله ی توضیحات یکی از دوستان اورکلاک کردم
MB: evga x58 #=3x SLI
CPU:core i7 920 C0 @ 3.50
cpu cooler:NV120
RAM:teamgroup 3x2GB 1333 که اورکلاک کردم به 1866
VGA:GTX295 asus
POWER:Grenn GP885B
CASE:cooler master CM690 nVIDIA edition
اینا سخت افزارایی بودن که فکر کنم برای OC مهمن
یه توضیح بدین ما برای ثبت رکوردامون چی کنیم؟
من شهرستان رشت هستم دوستانی که رشتن اگه خواستن بگن SLI کنیم یا اگه CPU بهتری دارن یا CPU cooler بهتر من حاضرم هماهنگ بشیم تا PCnetwork بالا بره
Don_Corleone (06-07-09), Olesius (06-07-09)
|
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ic3_drag0n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باعث خوشحالی ماست که یک هم تیمی جدید داشته باشیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طریق این لینک ابتدا در سایت Hwbot ثبت نام کنید...
توجه کنید که تیم شهر سخت افزار و کشور ایران رو حتما انتخاب کنید...
سیستم خیلی خوبی هم دارید که بالطبع می تونید نتایج خوبی هم ثبت کنید...
اما تست های که می شه در Hwbot ثبت کرد رو می تونید اینجا ببینید... روی هر تست که کلیک کنید می تونید جزئیات لازم در مورد اون تست رو ببینید و اینکه در شات نهایی تست چه چیزهای ضروری هست... (برای ثبت نتیجه!)
برای ثبت نتیجه هم می تونید به این لینک برید... البته همه این لینکها در پانل کناری سایت موجود هست و به مرور بیشتر آشنا می شید با Hwbot...
بازم سوالی بود من و دوستان در خدمتیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 06-07-09 انجام شده است
ic3_drag0n (06-07-09), Moein (06-07-09), vandelin (06-07-09)
ّبرنامه های JUST FOR FUN
یکم اطلاعات در این مورد
حاشو ببرید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا جا داره از یک سری از دوستان تشکر فراوان کنم
اول از شهریار بارانی عزیز در جهت کمک هایی که کرد و خوب شاید من تهیه هزینه سی پی یو رو انجام دادم اما زحمت تهیه کردنش رو داشتند ANDREYung به این راحتی سی پی یو نمی ده به کسی شما بش PM بدید بتون محل هم نمی گزاره حتی یک سی پی یو رو بخواهید 100 برابر بخرید !!!
دوم از اقای عمرانی برای ساپورت های خودشون تا حد توانشون و اوردن سی پی یو از تایوان تا اینجا (والا زیاد مزاحم شدیم)
سوم از اقای حسینی در جهت اینکه به ما بها دادن و کارت های zotac در اختیار ما قرار دادن
چهارم از اقای شمیرانی مدیر عامل شرکت عقیق رایانه تک که کارت های HIS رو در اختیار ما گزاشتن
پنجم : از کامپیوتر مهر گستر به خاطر تهیه ی هر چیزی که ما بشون سفارش دادیم از جمله هارد های Ssd مادربورد و گرافیک ها با برند PHONIX
ششم : و از کولینگ سیس مخصوصا به خاطر تهیه رم های PERFECT STORM به زودی در تاپیک رم نتایجی قرار می گیره
هفتم : از نیما - امیر علی - ساسان - وحید - و ... چون اگر این افراد نبودند شاید من هرگز در این جایگاه نبودم
در پایان هم این رکورد ها تمامی مطعلق به شهر سخت افزار بوده و به زودی مقایسه ای بین کارت های ATI و NVIDIA قرار می گیره و نتایج اون در سایت های pcnetwork و lioncomputer قرار خواهد گرفت
با احترام معین صامتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 06-07-09 انجام شده است
New Season
Don_Corleone (06-07-09), Extreme (06-07-09), Labyrinth (09-07-09), Mahdi_Moosavi (06-07-09), Olesius (06-07-09), vandelin (06-07-09)
سلام دوستان منم عضو شدم
امید وارم بتونم یه کاری برای دوستان انجام بدم
من باید تمامی نرم افزار های 3D max و غیره را تهیه کنم؟
Don_Corleone (06-07-09)
نرم افزار ها باید نسخه خاصی باشن؟
آخرین ویرایش توسط ic3_drag0n در تاریخ 06-07-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks