خیلی ممنون معین جان
یه نکته :
اگه Hardware Point من مثلا 400 باشه 300 امتیازی میشم ولی 400 تا به امتیازهای تیم اضافه میشه.
این طوری رو 1500 و 2000 صحبت کردم. شما هم که خوب پوینت میگیرین پس میرسیم.
ضمنا هدف من اینه که تو Hardware League رتبه بالا داشته باشم و 300 امتیاز برای من آخرش نیست تازه شروعه کاره , بالای 1000 پوینت دیگه لازم دارم.
AMD FANATIC
در پی تست های انجام شده روی 2 عدد 9800GT تو نستم 85 پوینت دیگه برای تیم بگیرم و امتیاز تیم به 913.5 پوینت رسید ، امتیاز من هم به 294.3 پوینت رسید و تونستم مدال Hardware Junkie رو بگیرم و برای گرفتن Hardware Master به 6 پوینت دیگه احتیاج دارم که ایشالا در تست های بعدی به دست میارم . توی تست ها فرکانس سی پی یو روی 4533 بود و برای کولینگ از یخ خشک استفاده کردم .
با تشکر از معین عزیز به خاطر کمک هایی که برای این تست ها کرد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسی از محیط تست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ماشالله هر روز داریم خبر های خوبی میشنویم . تبریک میگم ...
فقط نیما جان توجه کن شما به 70 پوینت دیگه برای Hardware Master نیاز داری . چراکه باید پوینت های سخت افزاری شما 300 تا بشه .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام خدمت دوستان عزیز و همچنین اساتید زحمت کش
بنده هم بایه 8400gs در 3D mark01 یه بنچی زدیم همچین بیگی نگی باید امتیاز می دادن که مثل همیشه بنده برای ثبت اطلاعات مشکل داشتم که دوباره پرید (شهریار جان یا یه آموزش بزار یا همیشه مزاحم شما میشیم :دی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که وقتی می خوام پروفایل خودم رو ببینم صفحه خالی میاد و صفحه مرور گر کامل سفید هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
این مشکل رو با IE 6 داره واسه همین صفحه خالی میاد شما اگه صفحه رو ببرید پایین تر می تونید اطلاعاتتون رو ببینیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
باران جان بنده تمام مرورگر های رو ی اینترنت رو شاید بگم دارم همشون هم نسخه جدید هستن با همه هم تست کردم اما هیچی!!
اما انگارن امتیاز رو ثبت کردن و مدال نقره دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما 1.6 پوینت بیشتر نداده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 04-07-09 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (04-07-09)
سلام
اینو میتونین برام ثبت کنین ؟
Geforce 8500 ( GF 8200 + GF 8400
اینم عکساش با لینکها :
http://www.techpowerup.com/gpuz/46hc5/
http://www.techpowerup.com/gpuz/8ze49/
AMD FANATIC
vandelin (04-07-09)
اینم یه کارت دیگه :
GeForce 8500GT (32 Shader Processor
http://www.techpowerup.com/gpuz/d55fm/
AMD FANATIC
در خواست دادم اضافه کنند ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Don_Corleone (05-07-09), Extreme (05-07-09), Olesius (05-07-09)
ShahrSakhtafzar Iran - ShahrSakhtafzar.com - 58 members 1000.8 points
شهر سخت افزار ایران از مرز 1000 پوینت گذشت ، واقعا تبریک میگم به همه دوستانی که این چند وقت واقعا تلاش کردن.
پیش به سوی 2000 پوینت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks