با سلام و عرض خسته نباشید
بلاخره کنکور هم تموم شد سیستم ما هم کامل شد فقط مونده مادربورد که الان وضعیت اقتصادی طوری هست که توانایی خرید نیست :دی
شهریار جان یک سری برنامه ها رو اعلام کرد و خوب این برنامه های کلی بود در راستای خبر های اعلام شده هر روز من با 3 گرافیک تست می گیرم که نتیجه اون پوینت زیادی نیست اما مطمئنا مدال اور خواهد بود
روز اول جمعه 05.04.88
گرافیک های تست شده در این روز 4350 و 8400 gs 512 و 8400 gs 256 هست که البته در صورت اضافه وقت گرافیک های دیگر هم تست خواهد شد
به دلیل اینکه این کارت ها امانت هست اورکلاک زیاد این کارت ها درست نیست پس مجبور شدم سی پی یو رو روی 4200 استیبل کنم با AIR و رم ها رو روی 1850 cl 8 البته این رو بگم که در برخی موارد هم به 2000 cl7 رسیدم اما برای اینکه رم ها اسیب نبینه و تفاوت اسکور بیشتر از 500 نبود به تنظیمات 1850 بسنده شد
کارت اولی که اور کلاک شد 4350 بود که در نهایت 3*برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و 1*برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منجر شد لینک
کارت دوم 8400 512 هست که هنوز اسکور هاش اپدیت نشدن لینک
کارت سوم هم در حال تست هست به زودی تا امشب اپدیت می شود به همراه 1 کارت دیگر
هدف از این کارت ها گرفتن HARDWARE JUNKIE هست که به امید خدا تا اخر این هفته بدست میاد به زودی عکس هایی که از کارت ها و روش کولینگ در اختیار دوستان قرار می گیره ضمننا هیچ گونه تویکی انجام نشده
موفق و پیروز باشید به امید فعالیت بیشتر بچه های شهر سخت افزار

Bookmarks