آقا ظاهرا این رکوردهای ما را قبول کرده اند اگه عوض نشه یه رکورد اولی 3dmark 06 اگه باز پس نگیرن تازه گراف ذغالی ما اور نشده بود که امروز اور کرده و نتیجه جدید را میگذاریم تا شاید امتیاز بالاتر رودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم اور کن من بدبخت بی خنک کننده اینکارو کردم بیچاره فنوم 8650 دماش به 82 درجه رسید دیروزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طلفکی جیغ میکشید میگفت نکن سوختمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن ما هم پایه ایم قطعات را به اشتراک گذاشته و با یک پردازنده اینتل اوربازی کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی هست که اهل مشهد باشه البته هزینه ایاب و ذهاب ما را باید پرداخت کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (جو گرفت اینو گفتم)
بچه ها اگه میتونید برین سراغ AMD به علت سخت بودن اور رکوردها هم زود جابه جا نمیشن هم اینکه امتیاز های بهتری در کنار سایر امتیازها کسب میکنیم

Bookmarks