من که فعلا قصد ندارم چهار هسته ای بگیرم تا وقتی که Q6600 بشه 160 هزار تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شاید 5200 بگیرم شاید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت رو فهمیدم من گفتم حاضرم این کار رو بکنم + 7300 هم کارت قوی هست ( جوک گفتم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید ویستا نصب کنم ببینم میشه تست های 3DMark V و PCMark V رو با کارت 7300 بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بشه میشم اولین نفر جهان و همنطوری پوینت کسب مینمایم اگر هم نشه میرم سراغ یک کارت مثل 4670 یا 8400 ( چقدر این دوتا بهم نزدیک هستن ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درکل کلیه تهرانی ها حاضرم کارت و سی پی یو قرض بدم برای تست و شما هم بدید به ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته باید اول کولر بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دندونم یخ کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks