سلام :
اينا درگيرندا ! ديشب امتيازم 80 بود ولي الان دوباره شد 8 !!!
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اينا درگيرندا ! ديشب امتيازم 80 بود ولي الان دوباره شد 8 !!!
कभी हार
خب یک سوالی به چه دلیل بوده این 80 پوینت ؟! چون اون رکورد PI نفر اول اون قسمت هم بشید 80 پوینت نمیشه . من فکر کنم اشتباهی شده در پوینت ها در HWBOT و بعد تصحیح کردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Stream (26-11-08)
من هم دیشب دیدم شده بودی 80 پوینت! تعجب کرده بودم چون توی پروفایلت هیچ تستی نبود که اینقدر امتیاز گرفته باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
شاید از قضیه مرگ مادربورد 450 هزار تومنی آواژنگ بو بردند !!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (26-11-08)
کاربر شهرسختافزار
نوید یه خبر خوش دارم برات ...... امشب امتیازت شده 0.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
31 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 31 میهمان)
Bookmarks