من هم همين الان عضو شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم همين الان عضو شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام من امیر هستم بچه تهران امیدم که یکم از انرژیم رو خرج اورکلاک کنم
امیدوارم که لحظات خوبی کنار هم داشته باشیم!
سلام دوستان.
بعد از مدت ها دور هم جمع شدیم در نمایشگاه بین المللی تهران و مسابقات جهانی روبوکاپ در قرفه شرکت گرین یک سری تست زدیم به همراه نیما عزیز و امیر عزیز...
قطعاتی که در اختیار داشتیم نسبتا جالب نبودند و تقریبا همون قطعات قدیمی با اضافه شدن چند مادربرد Low End تحویل ما داده شده بود تست هارو شروع کردیم.
ابتدا یک PhenomII X4 965 3.2GHZ روی سیستم گذاشتیم که متاسفانه مادربرد های High-End که در اختیار داشتیم از نوع DDR2 790FX بود که رم DDR2 خوب در اختیار نداشتیم و فقط برای CPU-Z Validation از این مادربرد ها استفاده کردیم (Asus M3A79T-Deluxe - M3A32MVP-Deluxe ) و همچنین ما یک مادربرد Low-End با چیپ AMD 870G داشتیم که در مدت تست همرو شگفت زده کرد و بنده تمام تست های 2D خودم رو روی این برد گرفتم و وقاعا برد عالی بود با اینکه دارای یک 4 پین E-ATX بود و همچنین دارای 5 فاز هیچ تفاوتی با برد های گران قیمت مثل 890FXA-UD7 / Crosshair IV Formula حداقل برای این چیپ نداشت به طوری که بنده روی فرکانس 6.66GHZ تست SuperPi 1M پاس کردم با این مادربرد و رکورد های دیگه....
ابتدا روی مادربرد ASUS M3A79-T Deluxe موفق شدیم به فرکانس 6.86GHZ برسیم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و سایر تست های 2D که روی سایت HWBOT.ORG قابل مشاهده است.
تصاویر از نمایشگاه و محیط تست و سیستم های Gaming :
پ.ن:
به زودی ریپورت تست های 980X رو هم قرار میدم.
موفق باشید / آرمان ندافی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط .D3VIL. در تاریخ 09-05-11 انجام شده است
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزيز و تشكر از عضويتتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو جا خالي اول مدل Processor و بعد از @ فركانس اونو در واحد MHZ وارد مي كني.1- تو قسمت processor و اون دو تا جاي خالي که بينشون @ هست ...
به طور مثال Intel Core 2 Duo E7200@2550 MHZ
تو اين قسمت يه Shot از صفحه Desktop ميذاري كه موارد الزامي كه بايد تو تصوير باشه در Example و تصوير سمت راست با رنگ قرمز مشخص شده است.- تو قسمت ... verification
در اكثرا مواقع اين مورد Optional يعني اختياري هست و ميتوني نذاريش.
تو Secret Url هم فكر نكنم مشكلي داشته باشي كافيه لينك Validation ي كه انجام دادي اون جا وارد كني. (اين مورد در تمامي تست ها الزامي هست بجز در مواردي مثل Super Pi كه گذاشتن Shot الزاميه ولي گذاشتن Secret Url در صورتي كه تستون جز 10 تا برتر Hall of Fame نباشه لازم نيست.)
اين مورد چون ستاره نداره الزامي هم نيست ولي اگر وارد كردي فركانس و Timing غير اور شده رو بذاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید3- تو قسمتmemory بايد مشخصات نرمال رو بزاريم يا اور شده ؟
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (19-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان اگر تستی که میذاریم زیاد هم خوب نباشه این برای تیم Rank داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی داره چه تستی باشه و چقدر بد باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی کاچی بهتر از هیچی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اونجوري که ما توي اين سايت فهميديم رکورد CPU 3.2 541 = 5.000
بعد من رکورد 4.2 تو سايت ثبت کردم مي گه خيلي افتضاحه !؟
من الان 14 نفر تو تيم هستم !
Labyrinth (20-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان عجب گيري كردم! اگه Core 2 E7200 رو تا 5 GHZ هم اور كنم هيچ Point ي نداره!
يكي بياد فلسفه گرفتن Point در HWbot رو به ما آموزش بده. من بايد چكار كنم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=========================
به نظرتون امكان تقلب در Hwbot هست؟ مثلا Validation Link يكي ديگه رو به عنوان ركورد خودت ثبت كني ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر این امکان وجود نداره شما سعی کن توی موارد دیگه رکورد بزنی نه CPUz بصور مثال 3DMark ها و یا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (22-11-08)
कभी हार
تبریک میگم برای اولین استارت ما بعد از ما مدت ها 4 پله صعود در میان تیم های دنیا داشتیم و الان تیم شهر سخت افزار در رتبه 133 در ریتینگ تیم های جهانی قرار داره با 102 پوینت ...
رتبه خیلی جالبی برای ما نیست اما برای شروع میتونه رتبه جالبی باشه .
هدف بعدی : اومدن جزو 100 تیم برتر اورکلاکینگ جهان ....
پوینت مورد نیاز : حداقل 234 پوینت ...
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks