سلام
برای من شروع خیلی خیلی جالبی بود وارد تالار که شدم آقا نیمای گل رو دیدم از استرسم کم شد خلاصه با دوستای دیگه آشنا شدم محیط دوستانه خیلی خوبی تو فضای تالار بود (البته ناگفته نمونه که فضای مجازی دوستی رو ایجاد می کنه تا معرفی نشه آیدی ها هیچ کس کسی رو نمی شناسه دوست خوبمون رضاسم در جریان کامل داستان هستن )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اول که سخنرانی و معارفه کارها شروع شد ما هم شنونده یودیم در کنار نیمای گرامی چون بقیه بچه های شهر سخت افزار رو فقط تو محیط اینترنتی باهاشون آشنا شده بودم
واقعان کسایی رو که برای تکنولوژی صدا وتصویر وآهنگ سازی و سایر چیزها دعوت کرده بودند به نوبه خودشون 1 یودند ودر آخر که جناب شهریار گرامی یه سخنرانی فوق العاده و بدون نقص داشتن
وپرچم شهر سخت افزار رو تو ایران وتو در مجموعه کامپیوتری بالا نگه داشتن وباعث افتخار همگی ما شدن همچنین سایر دوستان -اون دوستمون که فقط وایساده بود عکس می گرفت خیلی زحمت کشید
وسایر دوستان همچنین نیمای گرامی باحضور گرمش خیلی هوای مارو داشت ودوست و ادمین بسیار بسیار خوش اخلاق ودوست داشتنی وخون گرم جناب Mahrad وتشکر ویژه از جناب شهریار که مارو لایق دونست ک تو جمعشون باشیم .
فقظ این برق تالار عین پارازید بود -
هی میرفت هی میومد -تالار به این بزرگی تو ایران که بهترینه باید اینجوری باشه -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه بندی کل:
آشنایی بیشتر با محصولات گیگابایت ،کیفیت ، تکنولوژی ،کارایی ودقت در جمع کردن وکانفیک DESKTOP
آشنایی با نرم افزارهای صدا و همچنین چگونگی کارکرد آنها
آشنایی با Effect های گرافیکی
آشنایی وتکمیل اظلاعات کنسول های گیم
مهمتر از همه آشنا شدن در محیط واقعی با دوستان قدیمی محیط مجازی
پایان یک شب بسیار خوب
امیدوارم بتونم برای این مجموعه شهر سخت افزار قدم های بلندی بردارم
از همه بچه های شهر سخت افزار تشکر می کنم
همه جا موفق باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks