سلام ببخشید من نفهمیدم باید چیکار کنیم
Printable View
سلام ببخشید من نفهمیدم باید چیکار کنیم
در اینجا :نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در قالب ذکر شده ، تجربه خودتون از گارانتی آواژنگ را بنویسید . :give_rose:
سلام خسته نباشید. من تجربه ای از آواژنگ ندارم . امیدوارم تایید بشه
سلام.من خودم یک بار سروکارم به آواژنگ افتاده و از اون موقع به بعد ( سال 1381) دیگر هرگز کالایی با این گارانتی خریداری نکردم. داستانش هم این بود که من یک مادربورد نو و آکبند گیگابایت را که خریده بودم خراب از آب درامد و وقتی به شرکت مراجعه کردم در کمال وقاحت مادربورد نوی من را با یک مادربورد تعمیر شده که معلوم بود چندماه کارکرده عوض کردند و هرچه که من دادوفریار کردم هیچکس جوابگو نبود و گفتند همینه که هست و قوانین گارانتی ما به همین صورت است. ای کاش هیچوقت این خرید را نمیکردم. چون آنقدر دلچرکین شدم که کامپیوترم را با کمتراز نصف قیمت فروختم رفت پی کارش... - جالب اینکه فروشندگان مادربورد بخاطر گارانتی آواژنگ قیمت بیشتری از من طلب کردند و من هم بخیال اینکه این گارانتی بهتر است پول بیشتری پرداخت کردم. امروز برای من آواژنگ مساوی است با "کلاهبرداری همراه با زورگویی"
از گارانتی آواژنگ خیلی خوشم میومد تا پریروز که یک موس و کیبورد لاجیتک با گارانتی آواژنگ خریدم و چون گارانتی آواژنگ بود دیگه خیلی دقت به بقیه چیزاش نکردم وقتی تو خونه بازش کردم دیدم صفحه کلیدش عربیه ..!!! خیلی تو ذوقم خورد اصلا انتظار نداشتم اگه گارانتیه آواژنگ نبود تا فیها خالدونشو چک میکردم و این کلاه سرم نمیرفت خیلی ناراحتم از دست آواژنگ به اعتمادم خیانت شد
دوست عزیز موردتون مال 11 سال پیشه ! و از اون موقع تا الان خیلیییی چیزا عوض شده . نمیگم خوب شده یا بد صرفاً میگم عوض شده ...نقل قول:
ارسالی توسط reef1125[MENTION=16774
به هر حال ، لطفاً موردتون محبت کنید در سایت اصلی بنویسید در قالب ذکر شده تا بتونیم استفاده کنیم .
نقل قول:
دوست عزیز موردی که شما میفرمایید واقعاً کاری به گارانتی نداره . گارانتی زمانی هست که محصول شما مشکل داشت و گارانتی از تعمیر / تعویض اون در صورت نیاز سرباز میزد نه زمانی که کیبوردی که خریداری کردید عربی باشه در حالی که جایی نگفته فارسی باید باشه .
با این حال ببرید گارانتی آواژنگ ببینید میتونند کمکی بهتون بکنند یا خیر . اگر هم نکردند خودتون میتونید برچسب های فارسی بگیرید و بچسبونید . :give_rose:
:( نظر خاصی ندارم ولی از هم نحوه ثبت نامش خوشم نیومد
نقل قول:
نحوه ثبت نام چی ؟
سلام به نظر شما مانیتور کدام برند(شرکت) خوبه 3ی باشه؟
عضویتتون را در شهر سخت افزار تبریک میگم ...نقل قول:
لطفاً سوالتون را در بخش مربوطه مطرح کنید .
سلام تجربه ای از گارانتی آواژنگ دارید ؟نقل قول:
در صورتی که دارید به سایت اصلی برید ( از طریق لینک پست اول ) و در قالب ذکر شده تجربه خودتون را بنویسید .
شاد باشید :give_rose: