برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
tanx mamnoonam
دیگه اینو بگم باور نمیکنید
گفتم شما اگه تعویض کالا ندارید پس گارانتی چیه گفت تعمیر بدونه بدون هزینه امتیازه هست ( زمانی که کلا گارانتی هم داشت)
الان تو سایت زده تا الان هزینه شما 15000 هزار تومن :lol::lol::lol::lol::lol: خدایا بری به کی بگی آوازنگ مشهد افتضاح
شما دقیقاً به ما باید بگید !نقل قول:
به مطلبی که در پست اول گذاشته شده مراجعه کرده و تجربه خودتون را در قالب ذکر شده بنویسید .
شاد باشید .
احتمالا فردا بریم بگیرم دستگاه رو اگه واقعا پول بگیرن اینجا هم عکس میزارم هم جهانی میکنم این گارانتی رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!:party:
نقل قول:
دوست عزیز این تاپیک هم به خاطر همین موضوع هست که مشکلات و مسائل مربوط به گارانتی اواژنگ به گوش بخش گارانتی شرکت برسه و تقریبا میشه یک کنترل نامحسوس روی بخش گارانتی اواژنگ داشت
اما دوستان عزیز تمامی گارانتی های ایران یک شرایط خوب دارند که شما که برای گارانتی اقدام می کنید باید مراقب اون باشید و ازش استفاده کنید!!!
1- کالا رو به صورت حضوری برای گارانتی ببرید - افراد متخصص همون لحظه قطعه شما رو بازرسی می کنند در جلوی شما اگر ایرادی اون لحظه به قطعه گرفتند مشکل مربوط به خود شما میشه اما اگر نتونستند ایراد ظاهری در اون لحظه بگیرند بگید در رسیدتون قید کنند که قطعه فاقد ایراد ظاهریست ترجیحا هم قبل از مراجعه از قطعه به صورت ماکرو عکس بگیرید و خودتون هم کاملا اون رو بازرسی کنید
نماینده های شرکت های گارانتی کننده در شهرستان ها قاعتا هیچ کاره هستند و بسته به اخلاق اون روزشون این قابلیت رو دارند که قطعه رو براتون تعویض تعمیر یا خارج از گارانتی کنند پس بهتر هست قبل از جبهه گرفتن به نفع خودتون به نفع اون ها جبهه بگیرید و کلی باشون خوش وبش های درست و حسابی بکنید اینطوری سنگ رو هم براتون اگر شکسته باشه تعمیر یا تعویض می کنند
من الان نزدیک به بیش از 20 بار تجربه ارسال گارانتی به اواژنگ دارم که به غیر از اولی اون که اشتباهم نشان دادن دانش یا به رخ کشیدن دانشم بود که باعث شد قطعه تعویض نشه!! در تمامی موارد قطعه که داشتم با قطعه نو تعویض شده تنها با داشتن روی خوش و نشان دادن نداشتن هیچ اطلاع از اتفاق های افتاده!!!
من قبول ندارم
روی خوش زمانی باید به ادم ها نشون بدی که اونا هم واسه تو ارزش قائل باشن که متاسفانه این قضیه جا نیوفتاده
ولی من از همه لوازم عکس گرفتم دقیقا میخوام چک کنم بهشون اول بگم تعویض کردید یا تعمیر حتی از سریال
قطعه عکس گرفتم جلوی من که تمعیر نکردد گفتند یه هفته دیگه بیا که الان بیشتر هم شده
سلام
والا من تا حالا تجربه ای با آواژنگ نداشتم
چون قطعه با این گارانتی نداشتم :دی
ولی هرچی شنیدم از تجربیات دیگرون این بوده که خوبه و تا حدودی (نسبت به سایر شرکتها) بهتره
من تجربه خیلی خوبی با شرکت معظم سازگار ؟؟؟!!!!! دارم که میتونه در حد یه طومار باشه
خسارتی که در نهایت کلاشی به من زدند و من که تجربه قبلی با هیچ شرکت گارانتی رو نداشتم به راحتی سرم کلاه رفت
شرکت بعدی ای که ازش خرید میکنم حتما آواژنگ خواهد بود که مادربرد گیگا میخوام بگیرم
کاش تاپیکهایی برای شرکت سازگار ... شده و همینطور ویستاپخش (الماس) میزدید
این دو شرکت خیلی آمارشون درهمه
توی فروم ماهنامه سخت افزار که نظرسنجی زدن اینا اول شدن
آمارشم به خود شرکتها دادن
پیشنهادم اینه که شما هم همچین کار مشابهی کنید که فکر نکنن فقط یه فروم و یه عده نظرشون نسبت به اونها بد بوده
و بدونن که همه میدونن ماهیت این شرکتها چیه
واقعا اینکارو بکنید
ممنون
سلام دوست عزیز ؛نقل قول:
تجربه اتون از گارانتی آواژنگ را در سایت اصلی ( توجه کنید فقط و فقط در سایت اصلی ) و فقط در قالب ذکر شده در سایت کامنت بگذارید توی مطلبی که ذکر شده "حتماً" پابلیش میکنیم .
خوشحال باشید که همچین طرحی هست و میتونید موردتون را به همه اعلام کنید . فقط دقت کنید باید طبق قوانین در مطلب مورد نظر در شهر سخت افزار با ایمیل و شماره وارد شده ( در سایت عضو بشید ، از منوی کاربری شماره موبایل را وارد کنید ) ثبت کنید نظرتونو .
ممنون .
دوست عزیز ؛نقل قول:
پستتون را ویرایش کردم تا الفاظ تحریک آمیز استفاده نشه .
ممنون بابت نظراتتون . ایشالله اگه طرحی که با گارانتی آواژنگ راه انداختیم همه گیر بشه میریم سراغ بقیه شرکت ها و اون وقت شما میتونید نظراتتون را در مورد سازگار و ... هم بنویسید و این شرکت ها هم در قالب حرفه ای بررسی بشند .
شاد باشید .:give_rose:
اقا شهریار چرا پست که این همه زمان گذاشتم نوشته ام پاک کردید .
نکنه ؟! من این پست رو تو سایت اصلی میذارم واقعا درج میکنید یا نه ؟