پاسخ: اندر حکایت گارانتی آواژنگ با تجربیات شما !
جنس بدون گارانتی بخر پولی رو که میخوای الکی بدی به گارانتی بزار تو جیبت اگه جنسی که انتخاب کردی معروف و با کیفیت باشه نیاز به گارانتی نداره اونم گارانتی ایرانی؟؟؟که هیچ چیز رو شامل نمیشه هارد سامسونگ داشتم از اول نتونستم روی درایو رو ببینم چه برسه به به نصب ویندوز دادم گارانتی برگشته میگه هارد ضربه خورده در صورتی که به خاطر حساس بودن خودم لای پر گذاشته بودمش نمایندگی برگشته میگه بیا یه نو بدم بهت به نصف قیمت این هم اولین و اخرین تجربه گارانتی من بود جنس فقط بی گارانتی.
نقل قول:
بنده هم به شخصه تجربه خوبی از گارانتی آواژنگ ندارم . یه مادربرد P35 داشتم که نیاز به پروگرام کردن بایوس داشت . وقتی بردم گارانتی به اجبار با یه برد دست 2 عوض کردن اونم بردی که 10 روز بود خریده بودم . بردی که به من تحویل دادن دارای قطعی PCB بودش و بعضی مواقع بوت نمیشد . خلاصه چند بار که مجدد بردم گارانتی با گلو بحث و بگو مگو قبول نکردن که نکردن. خلاصه ته مشتری مداری هستش این گارانتی . از اون موقع چند صد تا سیستمی که برای افزاد مختلف جمع کردم سراغ گارانتی آواژنگ نرفتم.البته تمامی گارانتی ها این مشکلات رو دارند اما آواژنگ یه چیز دیگه هستش تو برخورد با مشتری و پاسخ دهی و .....
دوست عزیز تجربیاتتون را در قالبی که خواسته شده در سایت اصلی بنویسید ، اینجا فایده ای نداره و در پاکسازی تاپیک ممکنه حذف بشه ، طرح نظرخواهی فقط و فقط در وب سایت هست .
شماره موبایلتون را لطفاً در مشخصات کاربریتون ذکر کنید . :give_rose:
نقل قول:
جنس بدون گارانتی بخر پولی رو که میخوای الکی بدی به گارانتی بزار تو جیبت اگه جنسی که انتخاب کردی معروف و با کیفیت باشه نیاز به گارانتی نداره اونم گارانتی ایرانی؟؟؟که هیچ چیز رو شامل نمیشه هارد سامسونگ داشتم از اول نتونستم روی درایو رو ببینم چه برسه به به نصب ویندوز دادم گارانتی برگشته میگه هارد ضربه خورده در صورتی که به خاطر حساس بودن خودم لای پر گذاشته بودمش نمایندگی برگشته میگه بیا یه نو بدم بهت به نصف قیمت این هم اولین و اخرین تجربه گارانتی من بود جنس فقط بی گارانتی.
دوست عزیز ، پست شماره 6 را ببینید و نظرتون را اگه دوست داشتید بفرمایید . :great:
به نظر من هر گارانتی یه معایب و مزایایی داره.
خودم یه بار تونستم برای تعویض منبع تغذیه ازش استفاده کردم اما یه بار دیگه برای کاری دیگه اقدام کردم پاسخ غیر معقول بهم دادند و منو مقصردونستن.
در هر حال از هیچی بهتره...:yes:
من در خصوص آوا نگ تجربه ای ندارم . بطور کلی گارانتی در کشور جدی گرفته نمی شود
سلام- از اینکه بدون سلام پاسخ دادم ببخشید از طرح سئوال متشکرم
سلام ، بنده اصلا به گارانتی توی ایران اعتقاد نداشتم ولی آواژنگ از اون شرکتهاست که فرق می کنه ... نظر هم دادم پ.ن : توی نظر اول یادم رفت شماره موبایل بنویسم توی نظر دوم گذاشتم ، ممنون میشم پیامم تایید بشه
نقل قول:
دوست عزیز تجربیاتتون را در قالبی که خواسته شده در سایت اصلی بنویسید ، اینجا فایده ای نداره و در پاکسازی تاپیک ممکنه حذف بشه ، طرح نظرخواهی فقط و فقط در وب سایت هست .
شماره موبایلتون را لطفاً در مشخصات کاربریتون ذکر کنید . :give_rose:
به امید بهتر شدن خدمات دهی در ازای پرداخت هزینه برای گارانتی به همون صورتی که خواسته شده بود قرار دادم . ممنون از شما دوست عزیز:give_rose:
گارانتی آشنا بود خوبه! نبود یعنی الکی و پول چاپیدن #من خودم تو بازار ایران -چهارراه ولیعصر کار میکنم
نقل قول:
گارانتی آشنا بود خوبه! نبود یعنی الکی و پول چاپیدن #من خودم تو بازار ایران -چهارراه ولیعصر کار میکنم
سلام دوست عزیز ؛
عضویتتون در شهر سخت افزار را تبریک میگیم . :give_rose:
پست شماره 6 را لطفاً بخونید و اگه در مورد گارانتی آواژنگ به طور خاص نظری دارید در سایت در قالب گفته شده ارسال کنید تا استفاده کنیم .
باتشکر :great:
سلام
به شخصه بخاطر بالابودن قیمت محصولات گیگابایت و در کل بالابودن قیمت محصولاتی تحت گارانتی آواژنگ زیاد با این برند محبوب که در حال حاضر هم محوب ترین برند بنده هست کار نکردم
ولی در مواردی که برای خودم و یا آشناها خرید داشتم خوشبختانه مسئله ای نداشتم که راهی گارانتی بشه.
برای سایر گارانتی ها هم ، به موقع بحث می کنیم.