سلام خسته نباشيد اين موضوع براي تبليغات خوبه در عمل براي خريداران كاربردي ندارد.
Printable View
سلام خسته نباشيد اين موضوع براي تبليغات خوبه در عمل براي خريداران كاربردي ندارد.
با سلامنقل قول:
ورودتون رو به مجموعه شهر سخت افزار تبریک می گم
دوست عزیز موضوع تبلیغات یا غیره نیست هیچ شخصی از شرکت اواژنگ دخالتی در این تاپیک نداره و نخواهد داشت موضوع اینجاست که همه ما گارانتی اواژنگ رو به عنوان یک گارانتی خوب میشناسیم و خوب احتمال داره دوستان دچار مشکل شده باشند با این گارانتی و خوب شرکت از شهر سخت افزار این درخواست رو داشته که فید بک از گارانتی رو به صورت مجازی در اختیار شرکت بگذاره و اگر در مواردی سهل انگاری شده اون ایراد جبران بشه و در اینده شاهد اون نباشیم
و شرکت اواژنگ اولین شرکتی بود که این پروسه رو قبول کرد این پروسه به شرکت های دیگه هم ارائه شده که هنوز پاسخی از اونها دریافت نشده!!!
من گارانتی این شرکتو تا حالا امتحان نکردم. ولی تو کل زندگیم یه دفعه هم گارانتی برای من کاری نکرده.همیشه یه بهونه میارن و کلی از آدم پول میگیرن.
به نظر من گارانتی در ایران=کلاه برداری!
سلام : من از کارهای آواژنگ یه چیز خیلی خوب درک کردم اینه که گارانتی شرکتهایی رو باید گرفت که در طول دوره ی حضور در بازار بیشترین موفقیت ,کیفیت,نوآوری, رو بین رقبا داشته باشن و همیشه توی بازار حرف اول بزنه!وسلام
سلام ، هنوز مفتخر به دریافت گارانتی آواژنگ نشده ام . بعد تجربه نمودن حتما تجربه خودم را در مد نظر دوستان قرار خواهم داد .
البته من با همه گارانتی ها کار کردم کارانتی در ایران منعی خاصی نداره فقط این شرکت ها یک رابطن بین گارانتی ایران و کشور امارات یا چین هستن به طور کلی کمپانی های بزرگ بطور مستقیم با ایران کار نمیکنن یه وارد کننده بزرگ از یک نمایندگی بزرگ مثلا ایسوز تعدادی کارت کرافیک میخره میاره ایران آواژنگ گارانتی میکنه و اگه خراب بشه انتقال میشه امارات بعد نماینده امارات انتقال میده به کمپانی تولید کننده ایسوز در چین یعنی میشه بطور واضح گفت ما نماینده رسمی در ایران نداریم فقط گارانتی حکم یک پیک رو در ایران داره که میتونه کمک اولیه ارائه بده کار دیگه از دستش بر نمیاد من به مواردی برخوردم که قطعه گارانتی تعویض داشته که همش سعی میکنن بهونه بیارن یا ایراد بیخودی بگیرن یا بگن قطعه موجود نیست 2 ماه دیگه از امارات میاد 2 ماه باید سیستم بخواب یا حتی دیدم یک کارت گارانتی تعویض داشته تعویض کردن اما چه تعویضی با یک کارت دسته 2 در حالی که باید قطعه نو بدن دلیل هم که میپرسی میگه ما گفتیم تعویض نگفتیم نو میدیم در حالی که کارانتی گلدن امارات میگه 1 سال تعویض قطعه با همان قطعه نو یه جوری انگار کارت شمارو میگرن میدن به یکی و کارت یکی دیگه رو میگیرن میدن به شما تعویضی در کار نیست رد ایران در 80% موارد (هر چند ما تعمیر کننده های نابغه ای تو ایان داریم که از خوده ایسوز بهتر میتونن یک کار تو تعمیر کنن)
نقل قول:
دوست عزیز
ورودتون رو به مجموعه شهر سخت افزار تبریک می گم
شرکت اواژنگ اصلا محصولات سخت افزاری اسوس رو گارانتی نمی کنه تنها در موردی یک سری تبلت های اسوس توسط این شرکت گارانتی شد
شرکت اواژنگ نماینده رسمی کمپانی گیگابایت زیر شاخه گلدن سیستم دوبی هست که گارانتی اواژنگ در ایران یا امارات یا جایی که نماینده گلدن سیستم وجود داشته باشه قابل ارائه و انجام خدمات هست
لطفا نظرات شخصی مربوط با سایر برند ها رو در این تاپیک اعلام نکنید
با تشکر
این گارانتی از بهترین هاست. من تبلت Nexus 7 با گارانتی اواژنگ چند بار مشکل برام پیش اومد به نحو احسن برام حل شد.
گارانتی بسیار خوبی داره اما قیمت بالایی هم داره
خیلی گارانتی خوبی هست من واسه مادربوردم 2 بار مشکل پیش اومد که جوابگو بودند.