سلام به همه .
والا نمی دونم منم موندمممممممممممممم.
Printable View
سلام به همه .
والا نمی دونم منم موندمممممممممممممم.
سلام . گارانتی اواژنگ دارم ولی تا حالا نیازی به استفاده از گارانتی نبوده
آواژنگ واقعا عاليه بيسته
خیلی عای بود ممنونم
من از گارانتی آواژنگ در تهران بخوبی استفاده کردم و تنها هزینه ای که پرداخت کردم هزینه حمل رفت و برگشت آن بود . شش ماه قبل پرینتر آواسیس (فیش پرینتر ) که برای برای خریداری خریده بودم از ناحیه هد دچار مشکل شد و شرکت آواژنگ بسیار سریع نسبت به رفع عیب اقدام نمود و من هیچ هزینه ای پرداخت نکردم . درو اقع من باید یک پرینتر نو یم خریدم . سپاسگذارمنقل قول:
با سلام
من حدودا مدت یک هفته است که یک کارت گرافیکgts450-1g-ddr5گیگابایت باگارانتی آواژنگ خریدم .زمانی که این کارت گرافیک رو روی سیستمم نصب کردم صفحه مانیتورم به صورت شطرنجی نمایش میداد .این کارت گرافیک رو من به2نفر دیگر هم دادم تست کنند وزمانی که تست کردند آنهاهم این مشکل راتایید کردند ولی زمانی که کارت گرافیک رو نزدشرکت آواژنگ بردم آنهااین موضوع رو قبول نکردند و گفتند که کارت گرافیک شما مشکلی ندارد.حالا هم هیچ اتفاق خاصی رخ نداده فقط من بیچاره325000تومان ضرر کردم به این میگن اصل مشتری مداری!!!
نقل قول:
دوست عزیز کدوم شهر بردید برای گارانتی شماره RMA
و اینکه ایرادی که می گید مربوط به رم کارت گرافیک مورد نظر میشه حالا یا ایراد سخت افزاری یا ایراد نرم افزاری و اینکه در شرکت اواژنگ کارت مورد نظر رو تست می کنند در صورتی که مشکلی مشاهده کنند امکان این موضوع وجود نداره که گارانتی اون رو قبول نکنند مگه اینکه مورد خاصی داشته باشه
لطفا موارد ذکر شده رو به اطلاع برسونید تا در صورت امکان پیگیری های لازم انجام بشه
با احترام
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
من این کارت گرافیک رو شعبه تهران(خ گاندی )بردم
نقل قول:
شماره RMA ؟؟
[QUOTE=G81;257608]شماره RMA ؟؟[/QUO
شماره:696079