البته من با همه گارانتی ها کار کردم کارانتی در ایران منعی خاصی نداره فقط این شرکت ها یک رابطن بین گارانتی ایران و کشور امارات یا چین هستن به طور کلی کمپانی های بزرگ بطور مستقیم با ایران کار نمیکنن یه وارد کننده بزرگ از یک نمایندگی بزرگ مثلا ایسوز تعدادی کارت کرافیک میخره میاره ایران آواژنگ گارانتی میکنه و اگه خراب بشه انتقال میشه امارات بعد نماینده امارات انتقال میده به کمپانی تولید کننده ایسوز در چین یعنی میشه بطور واضح گفت ما نماینده رسمی در ایران نداریم فقط گارانتی حکم یک پیک رو در ایران داره که میتونه کمک اولیه ارائه بده کار دیگه از دستش بر نمیاد من به مواردی برخوردم که قطعه گارانتی تعویض داشته که همش سعی میکنن بهونه بیارن یا ایراد بیخودی بگیرن یا بگن قطعه موجود نیست 2 ماه دیگه از امارات میاد 2 ماه باید سیستم بخواب یا حتی دیدم یک کارت گارانتی تعویض داشته تعویض کردن اما چه تعویضی با یک کارت دسته 2 در حالی که باید قطعه نو بدن دلیل هم که میپرسی میگه ما گفتیم تعویض نگفتیم نو میدیم در حالی که کارانتی گلدن امارات میگه 1 سال تعویض قطعه با همان قطعه نو یه جوری انگار کارت شمارو میگرن میدن به یکی و کارت یکی دیگه رو میگیرن میدن به شما تعویضی در کار نیست رد ایران در 80% موارد (هر چند ما تعمیر کننده های نابغه ای تو ایان داریم که از خوده ایسوز بهتر میتونن یک کار تو تعمیر کنن)

Bookmarks