عزیز اصلاً قرار نیست از چیزی عکس بگذاریم ! من صرفاً یه پیشنهاد دادم ، شما هم باید پیشنهاد بدید . حالا هر چیزی میتونه باشه . قراره یه مسابقه با پیشنهاد های بچه ها بگذاریم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ganboo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای نمونه من یه پیشنهاد دیگه هم میدم :
تست 3DMark اجرا کنند کاربران و ما به صورت قرعه کشی بهشون جایزه بدیم !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
واقعاً جايه خوبه براي خراب كردن
يه 478 خسته دارم بايد يه حالي بهش بدم
|
پیشنهاد بنده اینه هرکی بتونه روی پردازنده نیمرو درست کنه قبلاً من این کار رو انجام دادم
جواد جان بیشتر توضیح میدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها خیلی بی حالید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه همه چیز آزاده ، پیشنهاد بدید دیگه !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من میگم 20 تا پردازنده 3770 برای جایزه بگذار بعد ده بیست سی چهل کن ببین کی نزدیکتر میوفته یکی بهش بده اینطوری ثواب هم میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا پیشنهاد خوبی داده من می دونم دلش هم می خواد اسپانسر بشه اقا من به عنوان نماینده شهر سخت افزار از اینکه می خواهید اسپانسر این کار بشید استقبال می کنم و قبول می کنم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
نه دیگه گفتم با اینکار ثواب میکنی نگفتم ثواب میکنم که
بزن دست قشنگرو به افتخار آقا معین اولین اسپانسر داوطلب مسابقه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من پیشنهاد ندادم اصولا کسی که پیشنهاد میده باید پیش قدم هم بشه :دی
بعد از اون بچه می ترسونی دادا 2 تا 3770k سوخته هست می تونم تقدیمت کنم
New Season
|
من گفتم سه مترو هفتصدو هفتاد سانت پرده اندازه کنید بدین شما پردازنده خوندین اشتباه تایپی پیش میاد بلاخره
حالا باشه پرده ندارین همون دوتا پردازنده رو بدین مرسی معین جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رضا جان داشتیم پردازنده = پرده اندازه ؟؟؟؟ پس اگه اینطوری من هم اشتباه خوندم شما دلت می خواست شهریار اسپانسر بشه واسه گرفتن هدایا !! باشه اقا مشکلی نداره من به نمایندگی از شهریار تمامی هدایا رو قبول می کنم : LOL
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks