دامدالی دام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنان داداش نیما با 5970 رکرد می نوازد و مارا خوشحال می گرداند
http://hwbot.org/benchmark/aquamark/
http://hwbot.org/benchmark/aquamark/
http://hwbot.org/benchmark/3dmark2001_se/
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
با سلام خدمت دوستای گلم . امروز یکسری تست زدم که نتیجه اونها منجر به شکستن رکورد جهانی 3DMark 05 شد از همه دوستانی که منو همراهی کردند تشکر میکنم .
#1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3DMark05 worldrecord
3DMark 05 - 67842 marks with 2x Radeon HD 5970 at 965/1237MHz
لینک ولید HWBOT
لینک ولید سایت 3DMARK
عکسی از محیط تست
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
.D3VIL. (02-11-12), alksdj (03-11-12), Curtis (02-11-12), goodmanr (28-11-12), I M A N (09-11-12), lorn (02-11-12), M A H R A D (03-11-12), Mahdi8063 (03-11-12), mamehdi (04-11-12), mehrdad_ab (02-11-12), Moein (04-11-12), mohamad70 (03-11-12), Over_Cracker (02-11-12), P A R H A M (02-11-12), smrbh (05-11-12), vandelin (16-11-12), تاج (06-12-12)
|
واقعا جای خسته نباشید داره نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا عیدی خوبی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرچم بالاست....:)
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
آفرین، صدآفرین، هزار و سی صد افرین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینا بود که یهو خواب از کله ادم می پرونه :دی
از همونا که شهریار رکرد می زد
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
آقا نیما یه جایی هم برای بقیه بذار مومن :D یهو تمومش کردی رفت . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبریک تبریک
با سلام
دوستان عزیزی که اقدام به ثبت نتیجه در Hwbot می کنند حتما دقت کنند که گزینه زیر در برخی موارد به صورت باگ فعال شده و امتیازی به کاربر تعلق نمی گیرد:
I do NOT want points for this submission. This submission should not contribute to my league position
تعدادی از نتایج Mamehdi عزیز هم مدیریت شدند :)
با تشکر
من من من من
|
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط havaz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چی؟ قصد ثبت نام در HWBOT را دارید؟ سوالتون را واضح بپرسید تا راهنماییتون کنم.در غیر این صورت پستتون حذف میشه تا 24 ساعت دیگه.
با سلام :)
در مواردی که تب مموری فراموش شده، لینک ولید در صورت تایید مدیران لازم هست...دوستان مدتی هست که به قوانین Hwbot موردی رو اضافه کردند: در تست های گرافیکی تب مموری هم نیاز هست
متاسفانه دلیلش برای من هم روشن نیست و من به همراه تعدادی از مدیران hwbot سر این موضوع اختلاف نظر داریم، دلیلش هم واضح هست > مموری در تست های گرافیکی تاثیر محسوسی نداره!!
بهرحال ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks