با سلام
امروز بعد از مدت ها شروع به تست کردم
گرافیک برای تست 8800 GT بود که در نهایت منجر به اضافه شدن 4X پوینت به تیم شد
لینک 3d mark 05
لینک 3d mark 06
به دلایل شخصی تست 01 رو از Hwbot حذف کردم
موفق باشید
معین
با سلام خدمت دوستان لطفا راهنمايي كنيد
1- نتيجه هاي 3dmark را چگونه ميشود از سيستمي كه به اينترنت وصل نيست لينك معتبرش را در سيستمي ديگر كه اينترنت دارد درسايت hwbot ثبت كرد؟
2- مدل بعضي از قطعات در هنگام ثبت وجود ندارد مثلا asus p5gcmx بايد چكار كرد؟
3- بعضي از نتايج ثبت شده توسط ديگران به اشتباه وارد شده و point هم گرفته مثلا cpu core 2 e2200 در تصوير ضميمه يك عدد است ولي در هنگام ثبت 2xcore 2 e2200 ثبت شده و در قسمت wprime32 هم امتياز گرفته هم جام طلا اينها را چگونه ميتوان به مسئولان سايت hwbot گفت؟
باتشكر
با سلام
امروز بعد از مدت ها شروع به تست کردم
گرافیک برای تست 8800 GT بود که در نهایت منجر به اضافه شدن 4X پوینت به تیم شد
لینک 3d mark 05
لینک 3d mark 06
به دلایل شخصی تست 01 رو از Hwbot حذف کردم
موفق باشید
معین
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 09-06-10 انجام شده است
|
با سلام
پخش زنده تست اورکلاک
سیستم تست
X58 classified E759
Core i7 980X
Gskill Perfect storm
GTX 480
Enermax 1250
SSA ULTRA COOL POT
لینک
شروع ساعت 14 - 5 شنبه پایان هر وقت یخ خشک تموم بشه
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 10-06-10 انجام شده است
با سلام
امروز سی پی یو جدید رو دوباره به همراه گرافیک جدید تست کردم که نتایج به نسبت راضی کننده ای بود
دوستان از من سوال کردن بچ نامبر سی پی یو چی هست بچ سی پی یو 3003b3XX هست
دلیل اینکه یوزر من در کشور ایران شرکت نمی کنه کاملا شخصی هست و هیچ مشکلی با کسی ندارم به زودی هم در رنکینگ ایران باز خواهم گشت
متاسفانه مشکل خمیر حرارتی خوب هنوز هم پا بر جا هست و من از این مورد هنوز هم رنج می برم فکر کنم دوستان من هم این مشکل رو داشته باشند
دمای CBB این سی پی یو -125 و دمای CB این چیپ هم -160 هست
ماکس فرکانس برای تست های
05 = 6180 ht on
06 = 6050 ht on
متاسفانه به دلیل اینکه در این تست ها گرافیک اور نشده بود اسکورشون از اسکور با فرکانس های پایین تر کمتر بود!
در نتایج تست امروز کلا 93 پوینت به امتیازات تیم اضافه شد که به تمامی دوستان گلم تبریک می گم
شما می توانید تست ها رو در اینجا مشاهده کنید
تست 05
تست 06
تست 03
تست 01
دوستان عزیزم اماده ارائه کمک به تمامی بچه های شهر سخت افزار هستم و از دوستان تقاضا دارم که اگر نکته ای می دونند من رو راهنمایی کنن
با تشکر
SSA MEMBER
كسي نيست جواب ما رو بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در سربرگ More گزینه ای به صورت یک زنگ وجود دارد به نام Report با کلیک بر روی این گزینه میتوانید مشکل در مورد بنچمارک مربوطه را گزارش دهید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
mamehdi (14-06-10)
معین جان تبریک میگم . ان شاءالله موفق باشید .
در طی تست هایی که با پردازنده 140 سمپرون گرفتم موفق به کسب 18 پوینت گلوبال در کلاس wPrime X1 شدم و این موفقیت رو به تمام بچه های تیم تبریک میگم . ان شاءالله تهیه LN2 و بهبود رکورد مربوطه .
http://hwbot.org/community/submissio...40_36sec_375ms
http://hwbot.org/community/submissio...in_34sec_937ms
آخرین ویرایش توسط nasiban در تاریخ 13-06-10 انجام شده است
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
با تشكر ولي موارد ا و 2 همچنان باقيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوست عزیز ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) در نرم افزار های 3DMark بعد از اینکه نتیجه را به نشان داد گزینه هایی مثل Save Result , Save Project و ... هست که میتونید بزنید و فایل هایی با پسوند های معمولاً 3dr ذخیره می کنه .
2) قطعاتی که برای اون ها رنکینگ در نظر گرفته شده و پوینت داده میشه مثل کارت گرافیک و پردازنده در صورتی که توی لیست نبود اینجا اعلام کنید تا اضافه بشه و در صورتی که قطعه پردازنده و کارت گرافیک نبود اهمیتی نداره و مدل را خودتون بنویسید .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دیزوز تونستم با فن استک i5 750 رو به فرکانس 4440.3MHz برسونم که 0.1 امتیاز در پی داشت و ثبت فرکانس رفرنس مادربورد ga-p55a-ud3p که منجر به یک کاپ شد البته چون کسی دیگه ای نزده بود
1240018..jpg
1240113..jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks