لطفاً آدرس وبسایت این شرکت رو اینجا بذارید تا بررسی بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
گارت inno 3d ! فروشندش میکفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفاً آدرس وبسایت این شرکت رو اینجا بذارید تا بررسی بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
|
کارت گرافیک های inno 3d و his . به علاوه سری کامل کارت های pny از tesla k 40 تا 750ti . سری KNP کارت های EVGA . لپ تاپ های گیمینگ Digital Storm ، Maingear و Origin . کیس و کولرهای ترمال تک و سیلوراستون . مادربوردهای رده بالای ایسوس و ایزراک مثل سری E-WS یا extreme . کارت های ویرایش محدود محدود مثل devil و ARES . درایور بلوری ال جی . Asus ROG Front Base Gaming Panel و چیزهای دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب سایتش رو لطف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت فروشگاهشون گیم رفرنس مرجع بازی و سخت افزار-Game-Reference است و سایت شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان است اگر اشتباه نکنم.
من تو سایت شرکتشون محصولاتشون رو نمیبینم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنا به توضیحات شما . مهراد جان تصمیم میگیرند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (01-11-14), Rezasam1 (31-10-14)
توی سایت رسمی این شرکت، اطلاعات لازم وجود نداره و از نظر ما این شرکت فاقد شرایط حضور در دیتابیس ماست.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (31-10-14), mehrdad_ab (31-10-14), Rezasam1 (31-10-14), Shahryar (31-10-14), مهدی بهادرفر (31-10-14)
|
شرکتی که سال تاسیسش 1389 باشه ولی 8 سال سابقه کار داشته باشه احتمالا شبانه روزی کار میکرده و هر روز را دو روز حساب کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان در سال 1389 به منظور فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات تاسیس گردید و راه پر فراز و نشیب رشد و پیشرفت در این عرصه را به منظور کسب تجربه و خدمت به پیشرفت تکنولوژی در کشور با همراهی مدیران و متخصصین علوم فناوری اطلاعات و ارتباطات پیموده است.بیش از 8 سال سابقه کار در زمینه تحلیل، طراحی، توسعه و پشتیبانی برنامه مبتنی بر وب، ویندوز و موبایل
*MoJtAbA* (01-11-14), AMD>INTEL (31-10-14), M A H R A D (01-11-14), maysamsina (31-10-14), mehrdad_ab (01-11-14), Shahryar (31-10-14), امید رض (31-10-14)
گارانتیه پایتخت پیداشد!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حدود 1سال پیش از یه جا مادربوردگیگابایت سوکتamd3+ خریدم وبعداز2ماه خراب شد ومشکل تمام پردازنده هایه fx بررویه مادربوردبود مشکل داشتن با رم وصداهایه عجیب که چندتا پردازنده fx نصب کردم بازمشکل باتمامی رم هایی که تست کردم داشت بررویه بورد ولی روبورد دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن کلا مادربورد باپردازنده هاورم هامشکل داشت که بردم فروشنده گفتم مشکل داره که به لیبل مادربوردنگاه کرد وگفت گارانتیش پایتخته ادرس تقاطع میردامادرو داد ورفتم اونجا ویه طبقه تجاری داشتن مشکلو گفتم رفتن تویه اتاق گفت تست میکنیم بهت میگیم بعداز 30دقیقه گفت مشکلی نداره قطعات شمامشکل دارن بهشون گفتم تست کردم باچندین قطعه ولی گوششون به حرف نرفت وگفتن شماالکی داری اعتبار ماروخدشه دارمیکنی الکی هم لیبلوکندن وکدشو ثبت کردن گفتن دیگه سوخت گارانتی وهرچی گفتم اخه مشکل داره قطعه رودادن دستم ومنو این داختن بیرون درضمن چندین قطعه محصولات گیگابایت رو دیدم دارن توبازارمیفروشن
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
maysamsina (31-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks