ماتریکس موجوه تو لیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندرحکایت گارانتی ماتریکس با تجربیات شما !
ماتریکس موجوه تو لیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندرحکایت گارانتی ماتریکس با تجربیات شما !
|
توی سایت رسمی این شرکت، اطلاعات لازم وجود نداره و از نظر ما این شرکت فاقد شرایط حضور در دیتابیس ماست.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (31-10-14), mehrdad_ab (31-10-14), Rezasam1 (31-10-14), Shahryar (31-10-14), مهدی بهادرفر (31-10-14)
شرکتی که سال تاسیسش 1389 باشه ولی 8 سال سابقه کار داشته باشه احتمالا شبانه روزی کار میکرده و هر روز را دو روز حساب کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت فناوری اطلاعات عصرشتاب جهان در سال 1389 به منظور فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات تاسیس گردید و راه پر فراز و نشیب رشد و پیشرفت در این عرصه را به منظور کسب تجربه و خدمت به پیشرفت تکنولوژی در کشور با همراهی مدیران و متخصصین علوم فناوری اطلاعات و ارتباطات پیموده است.بیش از 8 سال سابقه کار در زمینه تحلیل، طراحی، توسعه و پشتیبانی برنامه مبتنی بر وب، ویندوز و موبایل
*MoJtAbA* (01-11-14), AMD>INTEL (31-10-14), M A H R A D (01-11-14), maysamsina (31-10-14), mehrdad_ab (01-11-14), Shahryar (31-10-14), امید رض (31-10-14)
آقای بامزه که فکر کردی به تنهایی به نکته ای پی بردی که بشریت از درکش عاجزن . سابقه کار چه ربطی به سال تاسیس شرکت داره ؟؟؟ می تونن قبل از تاسیس این شرکت در قالب یه شرکت دیگه ، مغازه یا حتی آزاد همین کارو کرده باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یاد بگیریم تو زندگیمون اول فکر کنیم و بعد حرف بزنیم.
دلیلیم که من از این شرکت میگم اینه که واقعا مدیریت با وجدانی دارن. من تاحالا برای شرکت خودمون نزدیک 10 تا کوادرو پی ان وای با گارانتی عصر شتاب گرفتم. جدا از اینکه بسیار قیمت مناسب تری نسبت به کلاه برداران بازار داره و هرگز قیمتشون رو با میزان موجودی و تقاضا بالا نمی برن . گراانتی فوق العاده داره . مدیر فروششون آقای ضیایی جدا از اینکه واقعا ادم دانایی و دانشش بسیار بالا است و ساعت ها با حوصله به همه مشاوره می دهد بارها شده که کالاهایی رو که واسه دوستام خریدم و ایرادی پیدا کرده در دوران گارانتی بدون قید و شرط تعویض کرده . زمانی که همه ی کشور r9 295x2 را با قیمت های سرسام آور بالای 6 میلیون و تایتان زد رو بالای 11 میلیون می فروختن این شرکت همین کارت هارو به ترتیب 4.5 و 9.5 می فروخت . کیس ترمال تک یکی از دوستام رو تنها به خاطر سوخته بودن یکی از ال ای دی آش تعویض کردن . همین اینو تری رو دارن 1490 می فروشن با گارانتی 3 ساله تعویض . اونم کارتی که قیمتش تو بازار آسیا حتی از ایسوس و گیگابایت هم گرون تره . واقعا با انصاف و خدا شناسن . هم تو قیمت گذاری هم تو خدمات .
آخرین ویرایش توسط DCalling در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
nima_hl (01-11-14)
سلام و درود بر شما دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با بنده بیشتر آشنائی داشتید میدانستید که بنده همیشه طرف کاربران (یوزر) هستم تا شرکت های گارانتی کننده
بارها در همین فروم پیش آمده که من از شرکت های گمنام و خوش انصاف در برابر شرکت های بزرگ و بی انصاف تمام قد دفاع کردم
این شرکت هم بنا به گفته شما شرکت خوش انصافی است که در این صورت قطعا دوست بنده محسوب میشه ( در آینده در مورد آن بیشتر تحقیق میکنم )
ولی در هیچ کجای جهان رایج نیست در صفحه رسمی سوابق کاری پرسنل یک شرکت جزو رزومه آن شرکت محسوب گردد
به هر حال از دید بنده تناقض در آن دو بخش (که در پست قبلی درج کردم) در یک صفحه از سایت رسمی خنده دار بود که آن را بیان کردم
AMD>INTEL (01-11-14), M A H R A D (01-11-14), mehrdad_ab (01-11-14), امید رض (01-11-14)
پستهای اضافی پاک شدن.
===
دوست عزیز، شرکتی که حتی وبسایتش بالا نمیاد، معلومه که چقدر به مشتریهاش اهمیت میده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی زندگی یه مرحلهای قبل از فکر کردن و حرف زدن وجود داره، و اون ادب و احترامه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DCalling برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی، با لحن بهتری هم میتونستید حرفتون رو بزنید.
با توجه به فرمایش شما، اگه من همین الان برم یک شرکت ثبت کنم ولی پرسنل شرکت رو از افرادی انتخاب کنم که هر کدوم 10 سال سابقه کار دارن، پس میتونم بیام تو وبسایتم بنویسم:
شرکت ما در سال 1393 تأسیس شده و در عین حال دارای 10 سال سابقه کاری میباشد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شرکت عصر شتاب، اگه میخواست منظوری که شما فرمودید رو بنویسه باید مینوشت که پرسنل مجربی داره، یا قبلاً در چارچوب فلان شرکت یا مغازه، n سال تجربه کاری داشتند.
حالا از این موارد هم که جزء حواشی موضوع هست، بگذریم، باید بگم که این شرکت حتی اگه خدمات خوبی هم داشته باشه، چون سایتش فاقد اطلاعات لازم برای ما هست، نمیتونیم اونو در دیتابیس بذاریم.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (01-11-14), M3RS4D 50062 (18-11-14), mehrdad_ab (01-11-14), nima_hl (03-11-14), امید رض (01-11-14)
|
گارانتیه پایتخت پیداشد!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حدود 1سال پیش از یه جا مادربوردگیگابایت سوکتamd3+ خریدم وبعداز2ماه خراب شد ومشکل تمام پردازنده هایه fx بررویه مادربوردبود مشکل داشتن با رم وصداهایه عجیب که چندتا پردازنده fx نصب کردم بازمشکل باتمامی رم هایی که تست کردم داشت بررویه بورد ولی روبورد دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشتن کلا مادربورد باپردازنده هاورم هامشکل داشت که بردم فروشنده گفتم مشکل داره که به لیبل مادربوردنگاه کرد وگفت گارانتیش پایتخته ادرس تقاطع میردامادرو داد ورفتم اونجا ویه طبقه تجاری داشتن مشکلو گفتم رفتن تویه اتاق گفت تست میکنیم بهت میگیم بعداز 30دقیقه گفت مشکلی نداره قطعات شمامشکل دارن بهشون گفتم تست کردم باچندین قطعه ولی گوششون به حرف نرفت وگفتن شماالکی داری اعتبار ماروخدشه دارمیکنی الکی هم لیبلوکندن وکدشو ثبت کردن گفتن دیگه سوخت گارانتی وهرچی گفتم اخه مشکل داره قطعه رودادن دستم ومنو این داختن بیرون درضمن چندین قطعه محصولات گیگابایت رو دیدم دارن توبازارمیفروشن
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 31-10-14 انجام شده است
maysamsina (31-10-14)
سلام دوستان
من یه لپتاپ اچ پی با گارانتی ایرانیان رهجو گستر خریدم
میخواستم ببینم چجور گارانتی هستش؟؟؟ خوبه یا بد؟؟
پیشاپیش ممنون
این شرکت مشخصا با کپی کردن اسم ایران رهجو دروهله اول قصد اشتباه انداختن کاربر دارد.از خدماتش چیزی نشنیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (18-11-14), Rezasam1 (18-11-14), skadi (18-11-14), مهدی بهادرفر (18-11-14)
اشتباهیه که شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشالا هیچیش نشه
یک سال هم بیمه ی ایران هم داره مثلا
M3RS4D 50062 (18-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks