خیلی عای بود ممنونم
خیلی عای بود ممنونم
|
من از گارانتی آواژنگ در تهران بخوبی استفاده کردم و تنها هزینه ای که پرداخت کردم هزینه حمل رفت و برگشت آن بود . شش ماه قبل پرینتر آواسیس (فیش پرینتر ) که برای برای خریداری خریده بودم از ناحیه هد دچار مشکل شد و شرکت آواژنگ بسیار سریع نسبت به رفع عیب اقدام نمود و من هیچ هزینه ای پرداخت نکردم . درو اقع من باید یک پرینتر نو یم خریدم . سپاسگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
اما من اصلا راضی نیستم چندتا مادربورد بردم خیلی اذیت شدم و لی باز نباید توقعی داشته باشیم
بازم ممنون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nazi9 (31-08-13)
میشه لطفا دقیقتر بگید که چه مادربوردی رو کی بردید و چ مشکلی داشت ، مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davidmt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gaming Changed My Life
nazi9 (31-08-13)
سری آخر ی که برای مادربوردی رفتم چهار بار رفتم و امد م
مادربورد ش 1156 بود که یه بار بالا میاد 2 بار بالا نمیاد میگفتن سالمه کل قطعات رو بردم تست کردن دیدن حق با منه قطعات دیگم سالمن بعدش باز قبض شد اس ام اس دادن اوکی شده باز امدیم 2 روز بعد خراب شد دیگه قیدشو زدم
به نظر من و احترامی که به این شرکت دارم باید اسمشو از لیست گارانتی خط بزنه و بزار تعمیر گاه آواژنگ از حرف بنده خواهشمندم ناراحت نشین
شرکت های بزرگی از جمله ماتریکس و داده پرداز رایانه متین واقعا آبروی هر چی گارانتی رو نگه داشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من باید شرکت آواژنگ از دو شرکت که نام بردم درس یاد بگیره هرچند سابقه آواژنگ بیشتره اما از نظر مشتری مداری از دو شرکت فوق کمتره
ممنون
nazi9 (31-08-13)
این تاپیک ، یک تست بی نظیر بود ... !
11 هزار و خورده ای بازدید کننده و بیش از 100 پست در کمتر از چند ماه ...
عزیزان ! این طرح فاز دومش آغاز شد و برای ثبت تجربیاتتون از لینک زیر استفاده کنید :
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/14...t-rma-dar-iran
باتشکر از یکایک شما عزیزان و به امید بهبود گارانتی های ایرانی در آینده و البته سپاس بسیار از شرکت محترم آواژنگ بابت همکاری بی نظیرشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
*MoJtAbA* (01-09-13), D J V A H I D (02-09-13), M A H R A D (01-09-13), Rezasam1 (01-09-13), SOHR@B (03-09-13)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks