با سلام و تشکر از شما
دیدن تصاویر دوستان خوب و جالب توجه است . ولی کلا چه کسی میخواهد گزارشی از کل دیدنیها ونوآوریهای این
نمایشگاه ارائه دهد. ؟ همه که تهران نببوذه اند. ایا این مهمترین کار رسانه ای "Pcnetwork " نیست ؟
با سلام و تشکر از شما
دیدن تصاویر دوستان خوب و جالب توجه است . ولی کلا چه کسی میخواهد گزارشی از کل دیدنیها ونوآوریهای این
نمایشگاه ارائه دهد. ؟ همه که تهران نببوذه اند. ایا این مهمترین کار رسانه ای "Pcnetwork " نیست ؟
D J V A H I D (06-12-09)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام ... ما بیشتر دور هم بودیم تا اینکه بخواهیم بریم به غرفه ها و نمایشگاه سر بزنیم ... به خاطر جمعیت شلوغ که بیش از 90 درصد ملت بیکار فقط به عشق اشانتیون ( خودکار ... کیسه پلاستیک ... سی دی ... مجله ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نتونستیم بریم و همه جاشو ببینیم ... !!!
گفتیم دور همی چند تا عکس و فیلم تهیه کنیم و اینجا بذاریم تا بقیه دوستانی که به هر دلیلی نتونستن بیان ... استفاده کنند ...
متاسفانه >>> هنوز تعدادی از دوستان با توجه به اینکه چندین بار هم آنلاین شدن ...افتخار اینکه جواب سوال ما رو بدن ... ندادند !!!
همچنان منتظر پاسخهای چه مثبت و چه منفیشون هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
alirezairan (13-12-09), Computex (11-12-09), Curtis (11-12-09), D J V A H I D (11-12-09), Extreme (11-12-09), J.Omrani (13-12-09), Labyrinth (12-12-09), Maximilian (11-12-09), Moein (11-12-09), sAsAn.K (11-12-09), vandelin (11-12-09), ViViD (11-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید عزیز این کار بسیار خوبی هستش و نمیدونم چرا دوستان مخالفت میکنن!!! آخه مگه کار اشتباهی کردن که عکسشون نباید دیده بشه؟
به هر حال اگر که خواستی عکسی بزاری بیا و توی بخش عکس بزار که بتونیم حسابی روش مانور بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
D J V A H I D (06-12-09), ViViD (06-12-09)
من که موافقم صد در صد با اینکه میدونم ضایع ترین عکس ها رو من دارم با شکلک هایی که در می آوردم ولی باز هم خیلی دوست دارم تمام عکسها قرار بگیره
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (07-12-09), Jagvar (07-12-09), Labyrinth (07-12-09), Xtreme (06-12-09)
سلام
واقعا امروز روز به یاد موندنی بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوستان عزیز.
امروز از دیدنتون واقعا خوشحال شدم.
راستی اینا عکس فن کنترلر هست؟ برای کدوم غرفه هستند. چه برندی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
بله ! برای عدم انحراف تایپیک ، آدرس غرفه و آدرس شرکت برای شما بصورت پیام خصوصی ارسال شد !
behrouz8 (27-11-09), D J V A H I D (28-11-09)
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم .
واقعا روز خوبی بود و کلی خوش گذشت هر کی نیومد واقعا از دست داد و از تمام دوستانی که اومدن و دور هم بودیم به خاطر حظورشون تشکر میکنم ، امیدوارم باز هم همشونو ببینم و همینقدر دور هم خوش بگذرونیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 27-11-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Curtis (28-11-09), Emperatour (29-11-09), ic3_drag0n (28-11-09), Moein (29-11-09), serpens13 (27-11-09), Shahryar (29-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks