سلام میلاد عزیز.
تو ایران PSP باز کم نیست. کم توی سایت ما میان !!! ، دلیلشم مشخص نیست !.
ببین عزیز PSP2 ای در کار نیست فعلا. یه PSP Slim اومده که همین PSP الانه که یه ذره نازک تره شده و امکانات متفرقه اضافه شده بهش.
ببین عزیز قبلا برای PSP شخصی با نام مستعار Dark_Alex فرم ور های هک شده ی PSP میداد که با PSP بشه بازی های کپی رو اجرا کرد . حدود 1 ماه پیش بود که Dark_Alex از PSP خداحافظی کرد حالا بعضی ها میگن سونی استخدامش کرده که دیگه فرمور نده که هیچ بلکه فرم ور های جدیدو کپی خور کنه. البته این فقط یه نظریس ولی احتمال همکاری سونی با Dark_Alex و کلا هکر های PSP خیلی زیاده. ناگفته نمونه که آخرین ورژن که Dark_Alex داد 3.40OE بود.
جدیدا گروهی روسی-اکراینی با نام مستعار Team M33 جای Dark_Alex رو گرفتن و فرم ور های کرک شده رو با نام مستعار خودشون از ورژن 3.51 به بعد دارن میدن. مثل : 3.51M33 و یا 3.52M33 که بعضا شامل آپدیت هم هستن مثل 3.51M33-7 و یا 3.52M33-2.
حالا این که من آموزشش رو گذاشتم آخرین ورژن یعنی همین 3.52M33 با آپدیت 2 هست .
با این ورژن میشه تمامی بازی های کپی و غیر کپی رو همانند ورژن های OE اجرا کرد با این تفاوت که تغییرات ورژن های رسمی سونی هم توش هست و حتی قابلیت No UMD که میشه بازی ها رو بدون UMD Demo هم اجرا کرد توش هست ! . و به همین دلیله که طرفدار زیاد پیدا کرده.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks