بچه ها یه شایعه تو گیم اسپات دیدم مثل اینکه قیمت کنسول امریکایی Ps3 داره به 499 دلار کاهش پیدا میکنه شما چیزی نشنیدید؟
چون تا جایی که من میدونم الان Ps3 قیمتش 599 دلار برای آمریکای شمالی هستش که تو ایران 950 تومنه....
بچه ها یه شایعه تو گیم اسپات دیدم مثل اینکه قیمت کنسول امریکایی Ps3 داره به 499 دلار کاهش پیدا میکنه شما چیزی نشنیدید؟
چون تا جایی که من میدونم الان Ps3 قیمتش 599 دلار برای آمریکای شمالی هستش که تو ایران 950 تومنه....
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 15-07-07 انجام شده است
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
پک جدید کنسول PS3 !
باز هم شاهد تایید عرضه یک پک جدید برای PS3 در ماه نوامبر هستیم.این پک شامل خود دستگاه PS3 و یک PES 2008 که با آن Bundle شده!این خبر به طور رسمی از طرف جناب Georges Fornay رییس بخش PS فرانسه تایید شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی سنتر
Trance (22-10-07)
باسلام
آیا
3 Ps
قابلیت اجرای بازیهای Ps2 و Ps1 را دارد؟
SSA Super V.I.P
بله دوست عزیز .
حتی بازی های Ps1 رو با گرافیک بهتری نسبت به خود Ps1 اجرا می کنه .
البته همه ی بازی های Ps1 و Ps2 رو اجرا نمی کنه ولی اکثرشون رو میتونه اجرا کنه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Emperatour (06-11-07), MRK (06-11-07), Quick (05-11-07)
با تشکر خیلی خیلی ممنون بدردم خورد ! به نظرم از این نظر نسبت به x360 برتری داره! نظر شما چیه؟
من که دیگه از دست pc و هنگاش خسته شدم!!!!!!!!!
حق آب و گل داره
رضا ميخاي ps3 بخري؟
شاید داش سعید!
Xbox360 هم بازی های Xbox مخونه
شرکت سونی با ارزان کردن نسخه جدید کنسول بازی خود موسوم به PlayStation 3 قصد دارد فروش این محصول را در تعطیلات کریسمس افزایش دهد.
در حالی که کارشناسان روزهای پرفروشی را برای کنسول PS3 در تعطیلات کریسمس پیشبینی میکنند، شرکت سونی اعلام کرده است که با تمرکز بیشتر بر بخش نرمافزاری این محصول، آن را در سال 2008 ارتقا خواهد داد.
"کاز هیرای"(Kaz Hirai) مدیرعامل واحد تولید محصولات سرگرمی شرکت سونی گفت: «ما برای سال 2008 تصمیمی مبنی بر کاهش قیمت کنسول PS3 نخواهیم داشت. بر این اساس، ما سعی میکنیم به جای کاهش قیمت، این کنسول را از نظر نرمافزاری غنی کنیم تا کاربران اشتیاق بیشتری برای خرید آن داشته باشند.»
وی همچنین خاطرنشان کرد: «اگر چه قیمت کنسول میتواند نقش عمدهای در کاهش یا افزایش فروش آن داشته باشد، ما معتقدیم که سرمایهگذاری بیشتر بر بخش نرمافزاری این محصول و تقویت آن میتواند امکان افزایش فروش PS3 را فراهم کند. PS3 در سال 2008 با نرمافزارهای بهتر و بازیهای باکیفیتتر در اختیار تمام کاربران جهانی قرار خواهد گرفت.»
بر اساس پیشبینیهای انجام شده توسط هیرای، شرکت سونی تا پایان سال مالی جاری خود که مارس آینده تمام میشود، بیش از 11 میلیون PS3 را در سراسر جهان به فروش خواهد رساند.
www.gamedaily.com
Quick (19-12-07)
حق آب و گل داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks