D J V A H I D (12-02-09), Moein (11-02-09), Quick (13-02-09), sAsAn.K (01-04-09)
ايا سوني بهراستي براي طراحي کنسول بازي PlayStation 4 شرکت Nvidia را کنار گذاشته و به سراغ شرکت اينتل رفته است؟ اين شايعه را چندي پيش سايت The Inquirer منتشر و ادعا کرد که قرارداد بين سوني و اينتل براي طراحي کنسول بازي PS4 امضا شده است. در تيتر اين مطلب آمده بود که "اينتل طراحي ميکند" و در پايان آن هيچ علامت سوالي قرار نگرفته بود تا اين مسئله در هالهاي از ابهام و به صورت شک و ترديد بيان شود.
سايت اينترنتي Tech Radar در اين باره با نماينده شعبه سوني در اروپا گفتوگويي را انجام داد و وي در اين باره خاطرنشان کرد: «صحبتهاي اعلام شده در اين باره پوچ و بيمعني بوده است و آنچه که من مطالعه کردم، پس از فيلم "ارباب حلقهها" تا کنون تخيليترين داستاني بوده که مشاهده کردم».
اما در اين زمينه بايد توجه داشت که آيا واقعا سوني به دنبال ساخت کنسول بازي PlayStation 4 است. اين مسئله هنوز به درستي تاييد نشده است و سايتهاي اينترنتي مطلبي را در مورد آن منتشر نکردهاند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکاران سیستم
منبع: www.pcworld.com
D J V A H I D (12-02-09), Moein (11-02-09), Quick (13-02-09), sAsAn.K (01-04-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب وقتی شایعه ست شما چرا شایعه پراکنی می کنید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من اینجور بحث ها بی فایده ست!
Trance (11-02-09)
ببینید این که شرکت اینتل در ساخت تراشه های گرافیکی بسیار ضعیف عمل می کنه که چیز کاملأ واضحیه!!!
پس اصلأ عقلانی نیست که این شرکت برای طراحی تراشه ی یک وسیله ی بازی ، انویدیا رو کلأ کنار بزاره و بره سراغ اینتل!!
Trance (11-02-09)
D J V A H I D (12-02-09), Moein (11-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوست عزیز یکی از ضعف های قبلی ps3 همون گرافیکش بود (به نظر من)که بیشتر بازیهای اون توی گرافیک پردازش خوبی نداشتن.شاید به خاطر همین سونی به طرف اینتل بره.
D J V A H I D (12-02-09), Moein (11-02-09), Quick (13-02-09)
تا جایی که من شنیده بودم ، گرافیک ps3 در سطح بالایی بوده و حتی بهتر از xbox360 عمل کرده ، در ضمن من فکر کنم سونی تو این کنسول از پردازنده ی ساخته ibm به عنوان پردازنده ی اصلی استفاده کرده . ولی در هر صورت اینتل در زمینه ی ساخت تراشه ی گرافیکی اصلأ نیرومند نیست و شما هیچ محصول مناسب از این شرکت تو بازار نمی بینید. حالا شاید ps3 بخواد از یک پردازنده ی اینتل در کنار یک پردازنده ی گرافیکی در محصول جدیدش استفاده کنه و شاید هم اینتل یک معجزه ای چیزی کرده باشه و ما بی خبریم !!! ولی کلأ استفاده از تراشه ی گرافیکی اینتل در ps4 یک چیز کاملأ عجیبیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تمام این حرف ها در حد شایعه هستن، باید منتظر بمونیم تا مشخصات رسمی این کنسول جدید اعلام بشه!
D J V A H I D (12-02-09), Quick (13-02-09)
|
|
فکر کنم هر دو شرکت از IBM برا طراحی وساخت پردازنده کنسول هاشون استفاده کردن.بیشترین ضعف گرافیک PS3 نداشتن AA در بیشتر بازیهاش بود.
و به همین خاطر بیشتر بازیهای این کنسول(Exclusive) امیتاز های خوبی توی سایت ها نگرفتن.
آره هر دو تاشون از پردازنده های سل ibm استفاده می کنند. اولش قرار بود که این پردازنده کار کارت گرافیک رو هم انجام بده (یه چیزی تو مایه ی فوزیون) ولی بعد از طراحی متوجه شدن که این پردازنده اون قدر ها هم قوی نیست و حتمأ نیاز به پردازش گر گرافیکی مجزا هست. که سونی از یکی از gpu های انویدیا استفاده کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (13-02-09)
به نظر من(اگه اشتباه نکنم) پردازنده xbox360 ساختار متفاوتی با ps3 داره.از پردازنده cell فقط ps3 استفاده میکنه و برای این کنسول ساخته شده.
cell ساختار 8 هسته ای داره و طراحی شده که البته عملا 7 هسته اون(برا ساخت بازیهای و اجرا) مورد استفاده قرار میگره و اون هسته ای باقی مونده عملا کاری نمیکنه.
ولی پردازنده xbox360 با 3 هسته طراحی و ساخته شده و هر هسته بصورت چند رشته ای عمل میکنه.
امیدوارم که بحث های خارج از تایپیک نباشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alborz_k (11-02-09), D J V A H I D (12-02-09), Moein (11-02-09), Quick (13-02-09)
این حرف کلا شایعه است .در حال حاضر هنوز که هنوزه شرکت سونی داره سعی میکنه به شرکتهای معروف بازی سازی بفهمونه که این دستگاه دارایه چه امکنات و قدرتی هست تا بتونن براش بازی بسازن .تا به حال هیچ تیمی نتونسته بازیی در حد و اندازه ی این دستگاه بسازه با این حال چطور ممکنه به فکر نسل بعد باشه ؟؟!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks