اوفیش آخر یکی این موضوع رو پیش کشید....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب طبق اون کلیپ هایی که دیدم از اینترنت و مقایسه خودم در بازی با این دو کنسول و pc کردم می تونم بگم یه سیستم متوسط مثل :
cpu 5300-VGA 4670-ram 2 gb-
می تونید بازی ها رو با کیفیت کمی بیشتر از این کنسول ها بازی کنید و حتی از تکنیک های بیشتری برای افزایش کیفیت تصاور استفاده کنید. پس از این بابت کنسول ها هنوز ضعیفن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم pc رو ترجیح می دم چون هم کیفیتش بهتر تر تر هست هم قابلیت ارتقا داره و هم ارزون تر هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخواید کنسول بخرید از اون طرف حداقل یه مانیتور فول اچ دی 32 اینچ هم باید تهیه کنید و گر نه تو تلویزیون های معمولی انگار داری SEGA بازی می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . پس خود کنسول فقط هزینه نداره.
**حالا اگه LCD داشتی و نخواستس pc بخری توصیه می کنم 360 بخر و طرف ps3 نرو من با 2 تاشون بازی کردم انصافا از دید من گرافیک و رونی 360 حرف نداره... البته عشق اول و آخر من pc هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks