بله منم شنیدم سعید جان
یعنی وقتی میخوایم تو یك جهت حركت كنیم كافیه دسته رو به اون جهت حركت بدیم
خیلی جالبه
عضو VIP شهر سختافزار
بله منم شنیدم سعید جان
یعنی وقتی میخوایم تو یك جهت حركت كنیم كافیه دسته رو به اون جهت حركت بدیم
خیلی جالبه
|
|
درست مثل Wii ولی من چیزی دربارش نشنیدم...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
مدیر انجمن سخت افزار
ولی من فکر می کنم کارت RSX PS3 قویتر باشه. حتی اگه ضعیف تر هم باشه پردازنده ی غول پیکر Cell که پردازنده ی XBOX360 رو می خوره.
من هم شنیدم که PS3 فقط خروجی HDTV داره. در ضمن تبدیل DVI به HDMI هم هست یعنی خروجی دیجیتال به آنالوگ.
To improve is to change. To perfect is to change often
کاربر شهرسختافزار
با سلام
عذر میخوام که پا برهنه وارد بحث اساتید شدم ...
در مورد مشخصات سخت افزاری ...پی اس 3 بسیار سرتره از ایکس باکسه ... تجربههای قبلی در زطمینه کنسول ها بسیار تو این امر به سونی کمک کرده تا منسول قدرتمندی رو روانه بازار کنه ..اونقدر قدرتمند که کنسولی یارای مقابله با مارایی اونو نداشته باشه ...
تنها ضعف فعلیش سوئمدیریت هست فعلی هست ... عدم سازگاری زیاد برای قشر گله گشنه و مستضعف دنیا .. و نبود تعداد زیاد دستگا ه ها ...
در حال حاضر اکس باکس 360 بخاطر بازی هاش در صدره .که باید منتظر بمونید تا عناوین مطرح پی اس 3 هم روانه بازار بشه ...
متاسفانه دو چند بازی قلیلی که برایهر دو کنسول زده شده نسخه پی اس 3 کمی پایین تر از اکس باکس عمل کرد که همه نگاهاه را معطوف به این دیدگاه که اکس باکس از نظر سخت افزاری قویترست کرد ... متاسفانه اصلا درست نیست ...
تنها منتظر باشید و ببینید که سونی چگونه معجزه خواهد کرد ( با پردازنده 256 بیتی پی اس 3و..)
Administrator
چشم حسین جان ، حتما منتظر میمونیم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Master (30-04-07)
اگه چیپست xbox 360 ابدیت بشه و بتونه دایرکت ایکس 10 روی شبیه سازی بکونه سونی دیکه حرفی برای گفتن نداره .چون این قابلیت توی سایت ها در مورد xbox 360 خیلی بحث داغ شده.سونی فقط روی پر سسور کار کرده که فکر کنم تا چند سال شرکت های بازی ساز نتونند بهترین کار رو از اون بکشن چون خیلی پیچیده هست. احتمال داره مایکروسافت تا اون موقع روی چیزی دیگه از قابلیتهای کنسول خود کار کنه که دوباره سونی عقب بمونه.البته هدف از ساخت این کنسول های ارائه نسل جدید بازیهاست و هر شرکت روی موارد خاصی از کنسول بیشتر کار میکنه مثلا سونی روی پرسسور زیاد کار کرده و ایکس باکس روی جی پی یو یا همن کارت گرافیک. با سپاس
Master (30-04-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته ...مشخصه مایکروسافت مدیریت عالی اونه ... که باعث رونق ویندوزو سپس سایر محصولاتششد ...وگرنه همه میدونند که داس مایکرسافت در مقابل مک اپل اصلل بحساب نمی اومد ..سیستم عاملی که رابط گرافیکی داشت و بسیار پیشرفته بود در زمیان خودش ...به زبان عامیانه مایکروسافت داشت غاز میچروند وقت یال داشت ماه و تسخیر میکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و الان هم بنوعی تاریخ داره تکرار میشه در تمامی ابعادش ..هر روز ... پی اس سه از نظر سخت افزاری و تجربه بازی سازی بسیار سر تر از مابقی رقباست .. اما مدیریت حرف اول رو میزنه ... استفاده از شرایط خاص ومنحصر به فرد ...
اما این بین پی سی از همه سر تره (:دی ) (پی سی گازوییلی خودمان رو عشق است ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
It just started...way to go
A man's dreams are an index to his greatness...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks