عزیز شما PSP تون رو UPDATE کردین دیگه بازی های کپی رو نمی خونه شما باید دوباره کپی خورش کنید ..!
عزیز شما PSP تون رو UPDATE کردین دیگه بازی های کپی رو نمی خونه شما باید دوباره کپی خورش کنید ..!
|
سلام .psp من versione 5.00 m33-4 قبلا 3.8 بود قبلا tekken 6 اجرا مکرد ولی فقط کامپیوتر بازی میکنه gran turismoro هم که میرفتی توش دستگاه خاموش می کرد ولی حالا gran turismo اجرا میشه ولی tekken6 اجرا نمیشه تنظیمات خاصی داره؟
Takken رو که اجرا می کنید Eror خاصی داره ؟
سلام من یک psp دارم که مثل آدم کار میکرد ولی یکهو دیگه بازی رو اجرا نمیکنه میزنه:
the game could not be started
(80020321)
اگه می شه لطفا اشکالشو بگید
سلام دوستان عزیز من پی اس پی ام را دارم ورژن میکنم ولی متاسفانه موقعی که قرار chickan ها سیاه و سفید شه پی اس پی خاموش میکنه ایرادش چی هرکی میتونه لطفا سریع من را راهنمایی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام من یه psp دارم که یک بار از دستم افتاد زمین بعد از اون روز وقتی روشن کردم themeش رفت بعد دکمه ضبدر با دایره جاش عوض شد بعد تازه عکس هم روی پشت زمینه اش نمیندازه .میشه بگید باید چیکار کنم؟ لطفا سریعتر
|
شما PSP کامل خاموش دکمه رو 4-5 ثانیه بالا بگیر
بعد R رو بگیر و روشن کن یک منو میاد برو تو Registery Hacks-->
بعد Button assign رو بزن بعد Back بعد Exit ...!
دکمه X و O دوباره به حالت اولیه بر می گردن
سلام به همه
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
1) از کجا ورزنه دستگاهو بفهمم
2)مدل مادر بردو از کجا بفهمم
3)ایا PSP مثل موبایل حافظه ی داخلی برای نصب برنامه داره ؟ یا همرو باید تو رم ریخت
4)رم من 4 گیگ و سالمه ولی از موقعی که فرمت کردم دستگاه نمیشناسه چی کارش کنم؟
ممنون
با سلام براي پي اس پي بريك شده كه با پاندورا هم جواب نمي ده يعني اصلا رم دستگاه شناخته نمي شه و دستگاه بالا نمي آيد مي توان كاري كرد و چيپ مود چيست؟ و با آن مي توان مشكل را بر طرف كرد
احتمالا کپی موقت بوده پریده طبق اموزش کپی خور کنسلام من یک psp دارم که مثل آدم کار میکرد ولی یکهو دیگه بازی رو اجرا نمیکنه میزنه:
the game could not be started
(80020321)
اگه می شه لطفا اشکالشو بگید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks