آقا ما PSP داشتیم ورژن شو عوض کردیم شد 3.90 خای و بازی کپی خور رو اجرا نمیکنه حالا بایدچه کنم تا درست شه
آقا ما PSP داشتیم ورژن شو عوض کردیم شد 3.90 خای و بازی کپی خور رو اجرا نمیکنه حالا بایدچه کنم تا درست شه
|
شما باید از روش پاندورا استفاده کنید که برای اینکار به یک PSP کپی خور شده نیاز دارید . اینجا همه ی توضیحات رو داره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهنمای کامل کپی خور و یا Unbrick کردن PSP ( بسیار ساده )
D J V A H I D (16-12-08)
سلام من پی اس پیمو از ورژن 3 خورده ای به ورژن جدید 5.50 تغییر دادم حالا بازی های روی رم رو نشون نمیده لطفا کسی کمکم بکنه ایا راهی برای برگشت فریمر قبلی وجود داره یا ورژن هک شده این ورژن
سلام من psp 4.01 دارم برای نصب تم داخل منو ریکاوری نمیره چکار کنم
دوستان من تازه واردم و قصد خرید اسلیم رو دارم.
الان کسی قیمت داره؟
قیمت که ندادید!حالا اصلا اسلیم آک که قابل هک باشه یافت میشه؟
|
320 فکر کنم باشه .
آره قابل هک انقدره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
alyx (22-05-09)
alyx (22-05-09)
1-این قیمت آکشه یا بعد از کپی خور شدن این قیمتی میشه؟!
2-این قیمت واسه لبافه؟
3-مطمئن ترین مغازه که با انصاف باشه کدومه؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو PSP slim ، چندتا بازی مثلا Final Fantasy و Rock Band Unplugged ریخته بودم الان که روشن کردم دیدم که وقتی میرم تو شاخه ی game-->Memory stick مینویسه There are no game ....
ولی توی مموری استیک بازی ها هست .
نمی دونم چی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کمک .....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------
آخیش
درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا پوشه game از X:\PSP\Game پاک شده بود
از کمک نکردتون مرسی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks