من یک بلاک ساخت thermaltake دارم . اگر کسی میخواهد به هم بگه
Printable View
من هر کار میکنم نمی تونم اینو پایدار کنم تا حالا کسی با TEC کار کرده ؟نقل قول:
پاور 16 آمپر هم بهش می زنم 3 آمپر بیشتر نمی کشه فکر کنم مشکل از پایداری حرارتی اون هست
مشکل اصلی اینکه نمی تونم طرف گرمشو خنک کنم تو دقیقه اول سمت خنکش یک لایه بسیار نازکی برفک می زنه ولی بعد از این که فن ها نمی تونند حرارت هیت سینک را انتقال بدهند همانطور که در عکس می بینید روش قطرات آب نمایان می شوند و دمای به نظر میرسه در حدود 5 درجه باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
TEC اگه بتونی یه طرفشو خوب خنک کنی دما رو تا -250 درجه هم می رسونه:great:نقل قول:
مشکل اصلی اینکه نمی تونم طرف گرمشو خنک کنم تو دقیقه اول سمت خنکش یک لایه بسیار نازکی برفک می زنه ولی بعد از این که فن ها نمی تونند حرارت هیت سینک را انتقال بدهند همانطور که در عکس می بینید روش قطرات آب نمایان می شوند و دمای به نظر میرسه در حدود 5 درجه باشه
راستی چند خریدیش؟؟؟
در مورد پاور شنیدم باید حداقل 750W باشه.
سیستم کامل رو نداری؟؟؟ یعنی همراه با Pump و flow Meter و شلنگ و ....نقل قول:
چی میگی با نیتروژن مایع هم به 250- نمی رسه !!!:gasp:نقل قول:
TEC اگه بتونی یه طرفشو خوب خنک کنی دما رو تا -250 درجه هم می رسونه
راستی چند خریدیش؟؟؟
در مورد پاور شنیدم باید حداقل 750W باشه.
چه برسه بهTEC هم خیلی زور بزنی به 100- میرسه نیتروژن نهایتا 200- درجه می رسه که رو Cpu بزاری میره رو
170- که تازه باید بازم نیتروژن بر یزی تا دما بالا نره
برا TECهم پاور 400w بسه روی خط ریل 12 ولت 8 آمپرو میده من که به این پاور دو تا TEC هم وصل کردم جواب داد:1. (38):
-250 درجه سانتیگراد ! :cool: شاید بشه ولی باید اون طرف دیگه شو به 180- برسونینقل قول:
نه بابا من تا 20- کمتر نتونستمنقل قول:
در شرایط ایده آل به 8 آمپر میرسه که معمولا هیچ گاه فراهم نمیشه
مشکل اساسی در خنک کردن طرف دیگه هست که به سادگی امکان پدیز نیست من فعلا روش واتر پامپینگ را انتخاب کردم
برای نصب لوله های مسی روی سینک آلمینیومی ترانزیستور قدرت تنها می تونم از سرب ، روی ، کادمیوم و قلع استفاده کنم برنز و برنج بخاطر اینکه از آلمینیوم دیرتر ذوب میشوند قابل استفاده نیستند
بخاطر رسانایی پایین سرب باید بیخیال بشم
به نظر شما کدام فلز بهتره ؟ از لحاظ قیمت هم اگر امکانش هست نظر بدهید
Tin 232c-67
Cadmium 321c-92
Zinc 419c-116
شرمنده عکس رو اشتباه خوندم دما رو مي رسونه با -424 درجه (البته مشخص نيست سلسيوس يا فارنهايت)نقل قول:
چي ميگي با نيتروژن مايع هم به 250- نمي رسه !!!
برو اين پست و آخرين عکس رو نگاهي بنداز:
******************************کد:http://www.pcnetwork.ir/showpost.php?p=82639&postcount=62
دوست عزيز کادميم رو بي خيال که فوق العاده خطرناکه و جز عناصر سنگين حساب ميشه و به سختي گير مياد.
قلع چون تو صنعت برنج گري استفاده ميشه به نظر حقيرم بهتره و قيمتشم ارزون تر هست:great:
دوستان شرمنده ديگه وقت نمي کنم بيام اينجا سرم شلوغه از دردسر منو حلال کنيد.:1. (28):
فعلا ذوب فلز رو بیخیال شدمنقل قول:
در ضمن از یکی دوستانم که مکانیک می خونه پرسیدم گفت قلع ، آلومینیوم را نمی گیره
موفق باشید
توي صفحات قبل توضيح داده شد اگه اشتباه نکنم تک تكي خيلي کاربرد نداره و يک انتقاله حرارت ميکنه چيزي که شما نياز داريد به يک خنك کننده قوي هست که پيشنهاد بنده به شما واترکولينگ هست به نظرم فكر Air را بندازي بيرون خوب باشه در مورد صحبت علي جان نه فارنهایت هست نه سانتيگرد و با TEC نميشه همچين چيزي ايجاد کرد در مورد فلز انتخابي اصلاً ذوب شدن به نظرم مسله ای نيست شما مس استفده کنيد اگه اونقدر پول نداريد آلومينويم مگه چند درجه هست که مشکل ذوب داريد در مورد ارق کردن هم به نظرم بهترين کار استفاده از عایق بندي هست .
( Sharmande age ghalate emlayy dare chon inja keyboard farsi nadare ba site haye tabdil convert kardam . )
طوری که تو میگی حتما کلوین هست:yes:نقل قول:
علي جان نه فارنهایت هست نه سانتيگرد و با TEC نميشه
راستی یه سایت تبدیل خوب برام PM کن.
ماشا الله اینقدر اطلاعات داری که انیشتین هم نداره. کاش منم اینجوری بودم.................نقل قول:
در ضمن از یکی دوستانم که مکانیک می خونه پرسیدم گفت قلع ، آلومینیوم را نمی گیره
شاد باشید...........