سلام به همه ببین اگه بکارت اومد بگو تا ما هم در جریان باشیم که اگه نقشهای که مد نضرت هم هشتم برات بکشم
قربانت سهراب
Printable View
سلام به همه ببین اگه بکارت اومد بگو تا ما هم در جریان باشیم که اگه نقشهای که مد نضرت هم هشتم برات بکشم
قربانت سهراب
برای جنس واتر کولینگ به نظر من هیچ چیز مثل مس جواب نمیده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همینطور که میبینین مس از لحاظ هدایت حرارتی در رتبه دوم بعد از نقره قرار گرفته و فاصله زیادی با آلومینیوم داره!
با تشکر
این چارت صحیح نیست ! چراکه رسانایی گرمایی در دما های مختلف تفاوت داره ! باید دید این توی چه دمایی داره میگه اما برای دمای کاریه ما که من چند وقت پیش دنبالش بودم مس بهترین حالت هست اما قیمتش بالاتر در میاد . مس یک خصوصیت خوب دیگه هم داره و قابلیت خوب جوشکاریش هست ! آلومینیوم به راحتی مس نمیشه جوشش داد .نقل قول:
بله به دما بستگی داره چون همونطور که میبینین در مخرج واحد هدایت حرارتی علامت K (علامت درجه کلوین) وجود داره که نشان دهنده بستگی داشتن به دما هست.
اما در مورد دمایی که این اعداد در اون گزارش شدن باید بگم در اینگونه مواقع که دما در مورد واحدی که به دما بستگی داره گزارش نمیشه کاربر اون نتایج باید بدونه که نتایج در دمای 25 درجه سانتیگراد گزارش شده.
خب اگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را هم ببینین مشخص میشه که هدایت حرارتی مس در دمای 25 درجه سانتیگراد 401 وات بر متر درجه کلوین گزارش شده که با تبدیل متر در مخرج به سانتیمتر به همین عدد 4.01 میرسیم (در مورد نقره هم این موضوع صادق هست)
با تشکر
منم نظرم روی مس هستش ولی برنج هم خوبه یه کم ارزون تره البته ارزون تموم شدن کار بسته به بودجه و مقدار هزینه متفاوته حالا برنج یا مس ضریب حرارتی برنج من در جدول ندیدم فکر کنم همون nikel باشه من تحقیق کردم مس با خلوص 10% کیلویی 12 تومان برنج 8 آلمینیوم 5 هزار تومان است
ولی من هنوز می گم آلمینیوم هم جواب میده اگر ضریب حرارتی برنج پیدا کردین بنویسن:party:
برنج (Brass) آلیاژی از مس (Copper) و روی (Zinc) هست:wink:
این فلز دارای هدایت حرارتی 1.09 (وات بر سانتی متر درجه کلوین) هست که در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] براش ذکر شده.
این مفدار حتی از آلومینیوم (با هدایت حرارتی حدود 2.37) هم کمتره!
البته مقداری که برای برنج ذکر کردم در خلوصهای مختلف از مس با هم متفاوته (در خلوصهایی که درصد مس بیشتر باشه طبیعی هست که این ضریب بیشتر باشه)
با تشکر
اطلاعات دقیق تری از TEC ندارید ؟نقل قول:
من فکر کنم یک سری از این TEC را دیدم که با 12 ولت 6 آمپر تغذیه میشه ولی اونطور که فروشنده می گفت اختلاف دمای دو طرفش 70 درجه هستش
قیمتش هم بین 15 تا 25 تومن بود
جدی ؟ :1. (2): میشه بگی کجا میفروشند ؟نقل قول:
من ساکن مشهد هستم
اینو 24 تومن گرفتم حتما تو تهران با قیمت پایین تر گیر میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به یک پاور 300 وات وصلش کردم پاور کم اورد ولتاژ 12 به 10 رسید کاهش دور فن پاور کاملا مشهود است
لامصب تا 8 آمپر به راحتی جریان میکشه
حالا باید برم دنبال یک پاور 550 دسته دوم