همانطور که شما خودتون گفتید تا حالا به جز C ، F و K تا حالا نشنیده بودید دلیل به عدم وجود استانداردها و یکاهای دمایی دیگر نمیشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حدود با رانکین و نیوتن آشنا هستم رانکین در صنایع بخصوص در امریکا کاربرد دارد رانکین یک یکا قوی و با اصالتی هست این یکاها الکی و عشقی ایجاد نشده است بلکه بنا به ضرورت و نیاز و یا بخاطر کارکرد ساده تر با یک دستگاه ایجاد شده است.
بنده شاید اطلاعاتم زیاد باشه ولی مثل شما عمقی ندارد و فقط یک سطحی از اطلاعات را دارم اگر علاقه مند هستید می تونم در مورد هر یک از این یکاها توضیحی مختصر بدم
من هم فکر نمی کنم که از صفر کلوین بشه پایین تر را سنس کرد ولی دقیقا نمی دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 434- فارانهایت را میشه سنس کرد
مجید جان شما ببخشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جوون جوونی کرده رحم کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks