ممنون شهريار جان موافقم به احتمال زياد هم خودم مي خوام براي تابستان يكي بسازم پس تاپيك رو بيزحمت راه بنداز كه شروع كنيم عزيز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون شهريار جان موافقم به احتمال زياد هم خودم مي خوام براي تابستان يكي بسازم پس تاپيك رو بيزحمت راه بنداز كه شروع كنيم عزيز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره منم موافقم راه بندازین فقط طبق صحبت قبلی که با ایمان داشتم سیستم Phase-Change خیلی
جا گیر و مثل واتر کولینگ داخل کیس جا نمیشه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید فکرامون رو هم بزاریم یه Phase-Change کوچیک داخل کیس درست کنیم
من یه فکرایی کردم . . . . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت همه دوستان .
من اطلاعات نسبتا جامع ای از سیستم های watercooling و Tec دارم و در حال حاظر هم در حال طراحی یک سیستم پیشرفته هستم .Iman عزیز با ید منو بشناسه (ایمان جان امیر هستم ).
تنها مشکل اینه که من به دلیل عدم آشنایی با تایپ زبان فارسی نمیتونم پست بدم .اگر دوستان و مدیریت محترم اجازه بدهند من بصورت Penglish پست بدم .
اگر در مورد من و سطح اطلاعاتم آگاهی بیشتری خواستید میتونید از Iman جان بپرسید .ظمنا من زبان english ام هم بصورت Full هست .(خواستید انگلیسی هم میتونم پست بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در هر صورت اگر موافقت شد در خدمت هستم .
ظمنا waterblock دست ساز میتونه بسته به طراحی و اجرا عملکرد خیلی بهتری نسبت به نمونه خارجی داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nobody2000 در تاریخ 13-05-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خوب سلام به همه دوستان به به آقا امیر هم بلاخره منت سر ما گذاشتند و اومدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .خیلی خوش آمدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nobody2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوستان من چند وقتی هست که آقا امیر عزیز رو می شناسم و ساخت واتر رو هم با
ایشون یک مشورت های کردم در ساختش خیلی منبع خوبی هستند برای این کارها و در کل
کارشون عالیه و واقعا اطلاعات خوبی دارند امیدوارم بتوانیم از اطلاعات خوبشون در واتر و خنک
کننده های tec استفاده لازم را ببریم... از همین جا ازشون تشکر می کنم.
و در مورد واتر بگم که خود ایشون هم در حال ساخت چند تا بلاک هستند و طرح هاشون هم آماده است
و به من هم گفتند که به دوستان اینجا بگم اگه کسی می خواد در حال حاضر بلاک بسازه
می توانند با هم این کار رو انجام بدهند و هزینه کلی هم پایینتر می آیید.و این که در کار ساخت
این بلاک ها از ماشین cnc استفاده می شود به احتمال زیاد.
و اما در مورد مهم ترین موضوع و مشکل آقا امیر این که واقعا ایشون به راحتی نمی توانند فارسی
تایپ کنند و یک جمله را چندین دقیقه طول می کشه تایپ بشه خیلی دست انگلیسی خوبی دارند
بر عکس فارسیشون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا ایشون یک در خواست دارند اگه می شه ایشون به صورت پینگلیش تایپ
کنند که سریع تر و راحت تر بتوانند بحث را پیش ببرند و امکان انتقال سریع تر مباحث باشه گرچه
می دونم بر اساس قوانین امکانش نیست. ولی در کل ایشون این فروم خیلی
توجهشن رو جلب کرده....منتظر هستیم تا نظر دوستان رو بدونم. ممنون.
با تشکر ایمان.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (14-05-08), nobody2000 (13-05-08)
ba tashakor az modiriyate gerami ke ejaze dadand man penglish type konam
mamnoon iman jan say mikonam betoonam be onvane yek ozv az in majmooe dar khedmate doostan bashamبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (13-05-08)
با سلام خدمات دوستان و با تشکر از مدیرییته محترم که اجازه دادند من پنگلیش تايپ کنم
سعی میکنم تددی از پست ها رو تک تک جواب بدم
دوستِ عزيز لينكِ maghali كار نمى كنه اگر امكان درِ لينكِ جديد بگذاريد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با مس و ghateate مسى اگر در تهران هستيد مركزه forooshesh khiyaboone pamanar هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با seyghal دادن هم تراش كار هم ميتونه اين كار و كُنه و همچين با ماشين CNC هم ميشه
يه سرى عكس هم داشتم در حينِ seyghal dadal الان پيدا nakardamage دوباره پيدا كردم پست ميدم
من پشنهاد ميدم بجا phase چنج بريد تو كاره TECبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقدار خنك konandegi يكى هست و چندتا مزّيت داره
1.كم جا ميگيره و داخل كاسه جا ميشه
2.هزينه كمتر و خطرى كمتر
3.vasayelesh راحت تر اينجا پيدا ميشه
4.در سايت هاى خارجى خيلى كم ديدم كسى بياد phase چنگِ بسازه ولى سيستم هاى TEC زياد ديدم
FrozenCpu به ايران جنس nemifereste و ايران جزوه keshvarash نيست ولى اگه خواستيد چيزى برا watercooling سفارش بديد بياد ايران ميتونيد از سايت زير استفاده كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
www.sidewindercomputers.com
در مورد barabard كردن هزينه حمل هم كشور رو United Arabic امارات انتخاب كنيد چون نرخ و هزينه hamlesh مثل ايران هست
اينم لينكِ مرجع برا هزينه حمل به ايران و امارات براى مقايسه
http://pe.usps.com/text/Imm/il_004.htm#ep1384388
http://pe.usps.com/text/imm/tz_016.htm#ep1365164
dar رابطه با coolnat يه سرى مقالاتِ كامل خوندم
هيچ mayeyi مثل آبه خالص قدرت خنك konandegi نداره و اگه ميبيند كه به آبه خالص يه سرى مواد اضافه ميكنند و اسمشو ميزارند coolnat ۲ تا دليل داره
1.پس از مدتى در آبه خالص هم jolbak ها و bakteriha شروع به فعاليت ميكنند كه براى اين موضوع يه سرى مواد ضدِ jolbat به آبه خالص esafe ميكنند كه البته اين مواد نبايد موجب رسانا شدن آب بشه
2.در سيستمهاى كى از felez alminium استفاده ميشه و مخصوصا در سيستم هايى كه از alminium و مس با هم در سيستم watercooling استفاده شده به shedad امكان واكنش دادن اين ۲ felez با آب زياد ميشه كه ميان به همين خاطر از موادى مثل ضدِ khakh با % مناسب استفاده ميكنند كه جلوى اين واكنش ها رو بگيرد
مشكلى كه اينجا به وجود مياد اينه كه هر مادهِ اضافى در آبه خالص جلوى يكى از khasiyat هاى آب رو كه در سيستم watercooling امتياز حساب ميشه ميگيره
يه مطلب هم بگم و اينكه در بسيارى از سايت هاى خارجى خوندم كه اين coolnat هاى آماده در زمانِ بسيار كوتاهى حالت رسانا ميگيرند و ديگه به درد نمى خورند
خوبىِ Hydrx اينه كه كاملا coolnat نيست بلكه از همين مواد اضافه كند هست كه جلو رشد bakteri و jolbako ميگيره و از تداخل و واكنش هم تا حدى كم ميكنه ولى khasiyate خنك konandegi رو زياد نمى كنه و اين يك نو تبليغات
خواستين بگين با دليل معتبر ثابت ميكنم
در مورد چگونگىِ gozoshtane sensor يه مقاله مرجع تو سايت intel ديدم كه لينك ميذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ftp://download.intel.com/design/proc...x/31368504.pdf
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 14-05-08 انجام شده است علت: تبدیل فینگلیش به فارسی
I M A N (13-05-08), Labyrinth (13-05-08), M A H R A D (14-05-08), Majid OC (14-05-08), PCminister (14-05-08), Shahryar (24-06-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به امیر آقا گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم ورود شما رو تبریک می گیم که باعث جان بخشیدن به این تاپیک شده
واز مطالب گران بها تون که در اختیار دوستان می زارید واقعا ممنونم
میرسیم به بحثمون:
1.این TEC چیه یه عکس ازش می زارید؟
ما تمام این زحمت ها رو می کشیم تا دمابیاد پایین حالا باید دما رو باسنسور اندازه گیری کنیم
و دما رو بتونه مداوم روی یک درجه نگه داره حالا این درجه چنده؟
15 تا 17 عالییه به نظر من به شرطیکه میاد رو CPU عرق نکنه البته اگه اورکلاک بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس به نظر من بهتره بیایم دمای واتر بلوک ومقدار خنک سازی رو اندازه گیری کنیم با (ترمومتر)و با دمای اولیه مقایسه کنیم و در اینجا قرار بدیم تا به صورت تجربی پایین اومدن دما معلوم شه
این تاپیک صرف ساخت فقط نباشه بلکه رکورد دمای خنک کننده های دست ساز به صورت مداوم
آقا ایمان و امیر جان و بقیه دوستان بیشتر بهتر قابل لمس باشه
این رکورد خنک سازی CPU در داخل فر یزر یخچال است نظر من اینه که بیشتر روی دمای منفی
فکر وخلاقیت تمون رو به کار بندازیم چون هم اوورش بیشتر هم اینکه میشه رکورد های 8000Mhz
اورکلاک cpu ایشالا در این تاپیک باهم بشکنیم
ایده:
یه مدتی دارم در موردش تحقیق می کنم که بیایم در داخل لوله های واتر بلوک نیتروژن مایع جاری
کنیم من تا به حال جایی ندیدم این کا رو انجام داده باشن خوبیه این فکر اینه که مداوم می تونه
cpu رو فریز کنه نه اینکه برای یه مدت کو تاهی بلکه همیشه نظرتون بگین امیرجان
1.جنس لوله ها باید مسی بشه
2.سرعت گردش توسط پمپ یا چیزی مثل اون باید زیاد باشه یعنی چیزی حدود 15 دور در دقیقه
حداقلشه
3.کاملا cpu و مادر برد باید عایق بندی بشه
4.جنس بلوک از مس وفاصله اش تا cpu از ورقی از نقره (من که پولش و نمیدم) باشه
4.نکته آخر این عایق بندیشه که یه وقت نشتی نکنه که بد بختیم
5.در مورد شکلش هم دارم طراحیش می کنم هر کی عکس طرحی داره بزاره با هم بررسی کنیم
پس هدف : شکستن رکورد 8113
یاعلی مدد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks