سلام
آقا یه مطلبی رو خدمتت همه عرض کنم . خرج کردن برای بلاک میارزه به خرج کردن برای رادیاتور . فرق مس با آلومینیم توی رادیاتور اون هم 2تا به صورت سری خیلی احساس نمیشه . ولی بازم نظر خودتونه . رادیاتور پیکان رو پیشنهاد دادیم چون پت و پهن تره . هرچی سطح رادیاتور بزرگتر بهتر . حالا مسئله اینجاست که بنده رادیاتور سمند رو ندیدم . پس نظری راجع بهش نمی تونم بدم .
برای پمپ هم کار های زیادی می تونی انجام بدی . اگه بخوای پمپ استاندارد واتر کولینگ از شرکت Tt باشه بهتره به آقا بهادر بگی اون برات تهیه می کنه . قیمتش هم خوب میگه . سرعتش هم حدودای 500 بود فکر کنم . ولی اگه اهل صرفه جویی هستی بهتره بگم ساخت سیستم واتر کولینگ با پمپ های آکواریومی راحتتر و کم خرج تره . حالا خود دانی . فقط یه نکته خیلی مهم رو بهت میگم . سراغ پمپ های با سرعت بالا اصلا و ابدا نرو . من الان یه پمپ ساده و ارزون دارم و ازش لذت میبرم . سرعتش 1400 لیتر در ساعت و قدرتش حدود 1.8 متر هست .به نظر بنده حتی همین 1400 هم زیاد میاد . سراغ 1000 به بالا نرو که هیچ تاثیری نداره جز احتمال نشتی بیشتر . ضمنا می تونی عین ما ها پمپت رو اکسترنال کنی . من حتی یه فن هم برای این پمپ گذاشتم چون بیرون آب که هست داغ می کنه مجبور شدم برای این پمپ واتر کولینگ یه ایر کولینگ طراحی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . خلاصه . پول الکی پای پمپ های با سرعت بالا نده . حتی می تونی یه 1400 عین مال من بخری و با یه تغییر کوچولو اکسترنالش کنی و سر راهش هم یه دیمر بزاری . که سرعتش هم قابل کنترل باشه .
برای خرید شلنگ و بقیه قطعاتت هم بهتره عجله رو بزاری کنار . صبر کن تا قدم به قدم بریم جلو .
راستی . یه کاری کن . اسم و شماره تلفنت رو به بنده پیام خصوصی کن . یکمی با هم گپ بزنیم . این طوری بهتر می تونم بگم چیکار کنی چیکار نکنی .
فعلا
Bookmarks