برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراستش من هم اطلاعاتم در حد تعوری هستش اما صبر کنید استاد بزرگ رو بیارم پشت سیستم دیگه اون هر چی بگه رد خور نخواهد داشت. :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من هم از این دستگاه ها سر در نمیارم اما اگه بنا به ساخت به تعداد باشه یه عیده هایی دارم ناب که توی تعداد ارزون تر هستش و هم کارایی به تبع خواهد رفت بالا.
اما در مورد شافت بنده که گفتم اصلا قرار نیست به شکل مربع باشه و همون دایره کفایت می کنه. ولی باز صبر داشته باشید که استاد رو بیارم سر سیستم بیبینیم چی میگه ولی دوستانی که قصد دارن کانتینر داشته باشند حتما اعلام کنند.
راستش در این مورد هم یکم در پست های قبلی بهش پرداختم اما شما می تونید همون اسم کانتینر که زیر یکی از تصاویر صفحه قبل هستش که به صورت انگلیسی هم هستش کپی کنید در گوگلو انواع و اقسام کانتینر های باحال رو براتون نمایش میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Dragon F1 Extreme Editionبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارا بسی اساتید در لطف خودشون قرار دهند ممنون می شیم
اگه با زبون خوش نیایید میام توی پروفایلتون دادو بیداد راه می ندازم ها.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks